Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Élénk szín a hétköznapokra: így viseld a citromzöldet!

Értékelés:
(0 szavazat)

Ne riadj vissza egy-egy feltűnő színtől, ha a hétköznapi öltözködésről van szó. Most megmutatjuk neked, hogy hordd a citromzöldet, ami az idei tavasz-nyár egyik divatszine!

 

A lime vagy citromzöld nem tartozik a legvisszafogottabb színek közé, éppen ezért nem is túl gyakran viselik a hétköznapokon. Pedig ezt a tónust is lehet úgy hordani, hogy ne legyen túlzás, mégis adjon egy kis plusz a megjelenésednek. Megmutatjuk, hogyan.

 

Így viseld a citromzöldet!

 

Nemcsak a vibráló, neonhatású árnyalat tartozik a citromzöld kategóriába: sokkal halványabb, lágyabb és visszafogottabb változatai is léteznek. Ezt pedig bátran beültetheted a mindennapi öltözékeidbe. Jól mennek hozzá a pasztellszínek.

 

 

Merészebbek bátran viselhetnek rikító lime-ot is, ami önmagában néz ki a legjobban. Idén érdemes beszerezned néhány citromzöld ruhácskát a melegebb évszakokra, mert nagyon trendi lesz.

 

 

Ha más színnel is szeretnéd kombinálni a feltűnő citromzöldet, válaszd a feketét, ami egy kicsit tompít az élén, és a két árnyalat kontrasztja nagyon izgalmas és csinos összhatást eredményez.

 

 

Tudd, hogy a világos, élénk citromzöld erősít az alkatodon, ezért, ha szeretnél karcsúbbnak tűnni, inkább a halvány vagy a sötétebb, kevésbé vibráló árnyalatok közül válogass, és mindenképp kombináld más színnel.

 

Forrás: retikul.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 894 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. március 26. szerda 10:14

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.