Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Vagány és nagyon nőies! Divatos bőrcuccok merész nőknek

Értékelés:
(0 szavazat)

A bőrtől sokan félnek, pedig ma már rengeteg fazon, szín és ruhadarab áll rendelkezésre belőle. Szoknyák, nadrágok, felsők és kabátok sokasága vár titeket most az üzletekben, és most még néhány darab olcsóbban is kapható.

 

 

A bőr 2014-ben is kihagyhatatlan, szinte nincs olyan ruhadarab, amin ne tűnne fel, beleértve a melltartókat és bugyikat is. A bőrben mindig van valami erotikus és valami szigorú egyszerre, ezért is kedvelik annyian. Akik ódzkodnak tőle, azoknak ott vannak a kis rátétek és betoldások, melyek most hihetetlenül divatosak. A bőrnél nagyon fontos a minőség, ha nem is telik valódira, nagyon nézd meg, milyen műbőrt vásárolsz, mert kínos, ha látszik rajta, hogy műanyag. Az alábbi darabok különlegesek, érdemes beszerezni belőlük egyet-kettőt.

 

 

A bőrruhának nem kell feszülnie, nagyon különleges a laza szabás és a bőr kombinálása.

 

 

Egy színes bőrszoknya nagyon különleges.

 

 

A bőrkabát lehet fényes és különleges szabású is.

 

 

Egy egyszerű, szűk szoknya hihetetlenül szexi lehet, ha bőrből van.

 

Forrás. femina.hu

 

 

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1043 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. február 06. csütörtök 13:26

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.