Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Ez a sapkafazon illik a frizurádhoz!

Értékelés:
(0 szavazat)

Mostanra végérvényesen beköszöntött a téli hideg és vele együtt a sapka szezon, ami a változatos frizurák kedvelőinek igazi rémálom. Nem kell azonban feltétlenül választanod a mutatós hajkorona és a meleg kiegészítő között, csupán az idei hatalmas választékból kell megtalálnod a hozzád illő fazont és a vele harmonizáló frizurát!

 

Szőrmesapka
Gyakori tévhit, hogy ez az ütős fejfedő csupán a hosszú hajjal mutat jól. Ha jól megnézzük azonban a példákat, látszik, hogy az usánka és a szőrmesapka a rövid fazonokkal is ugyanolyan előnyös lehet, amennyiben birtokában vagy a szükséges kiegészítőnek, vagyis a frufrunak. A midi frizurával szintén működhet, a lényeg csupán, hogy valamennyi mindenképpen kilátszódjon a hajadból.

 

 

Fedora kalapköltemények
A maszkulin jellegű kiegészítő, vagyis a fedora vagány és kacér egyszerre, az idei tél egyik sztárdarabja. Ha ezt a fazont választod, bátran játszhatsz a különböző frizurákkal is. A laza midi fürtöket új életre kelti a fedora kalap, és érzéki megjelenést kölcsönöz nekik. A manapság népszerű bubi frizurához pedig tökéletesen illeszkedik.

 

 

Divatos kötött
Ezek a puha, finom textúrájú darabok egyszerre kényelmesek és hihetetlenül divatosak manapság. Egyszerű és természetes megjelenést kölcsönöznek viselőjüknek. Ez a fazon leginkább frufruval mutat igazán jól, semmiképpen se tűrd be a tincseket, bátran hagyd szabadon a hajszálakat elől, legyenek bármilyen hosszúak is. A legjobb, ha rakoncátlan, hullámos fürtöket készítesz, és a hajad alsó részét pedig fonatba rendezed.

 

 

Meleg kiegészítők
Ezek a meleg hajpántok nagyszerű alternatívát jelenthetnek, ha nem kedveled a sapkákat. Szinte bármilyen frizurához passzolnak, legyen szó akár leengedett, vagy felkötött hajkoronáról. A legjobb, ha sportos copfba vagy kontyba rendezed tincseidet!

 

Forrás: lifemagazin.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 727 alkalommal Utoljára frissítve: 2014. január 07. kedd 15:34

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.