Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Stílustipp: Így lehetsz modern Audrey Hepburn!

Értékelés:
(0 szavazat)

Audrey mindig is a kortalan nőiesség megtestesítője volt, életében, és halála után ikonként is. Ám senki sem mondta, hogy a klasszikus báj és elegancia csak a 70-es években volt hordható. Íme néhány tipp, hogyan varázsolhatsz magadból kifinomult nőt!

 

A kulcs a tökéletes kiegészítők beszerzésén múlik. Ha van egy tökéletes blézer, egy klasszikus szabású magas sarkú és egy finomabb szabású táska a gardróbunkban, akkor szinte bármilyen alapdarabbal kombinálhatóak.

 

 

Egy monokróm szettet klasszikus pirossal párosítva igazán kifinomult és egyedi megjelenést kölcsönöz, ugyanis a karakteres árnyalattól sokan félnek, pedig jól megválasztott darabokkal párosítva kifejezetten finom, ugyanakkor határozott szettet kaphatunk.

 

 

A hidegebb hónapokra kötelező érvényű a ballonkabát, mely mindenféle erőlködés nélkül varázsol bárkiből klasszikus hölgyet, ám ha fokozni szeretnék az Audrey hatást, válasszunk hozzá bőrkesztyűt vagy akár kalapot!

 

Forrás: Novák Orsolya - lifemagazin.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 877 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. november 06. szerda 13:49

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.