Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Tippek és tanácsok: Hogyan élj stílusosan?

Értékelés:
(0 szavazat)

Úgy érzed, elveszel a tömegben? Szeretnél kitűnni? Nem követni, hanem diktálni a divatot? Nos, egy saját stílus kialakítása igazi kihívás, és habár egy életen át tartó folyamat, elkezdeni sosem késő!

 

Az ördög a részletekben rejlik-szokták mondani. Nem is gondolnánk mennyire igaz ez a saját életünkre is, mi több, hogy mekkora szerepet játszik egy egyedi stílus kialakításában.  Sokak számára egyértelműen paradox tartalommal bír a divat és az egyediség kapcsolata, ám nem elöljáróban fontos tisztázni, hogy ez egy általános félreértésből ered, miszerint a divat egyfajta kísérlet a legfrissebb irányzatok utánzására. Valójában azonban a divat nem maga az út, csupán csak egy eszköz. Tanuljuk hát meg használni!

 

 

A legfontosabb, hogy sose tévesszük szem elöl a valódi célt, hogy a saját egyéniségünknek megfelelő stílusra vágyunk.  Ne utánozzunk, és ne erőltessünk magunkra olyat, amiben nem érezzük jól magunkat. Túl gyakori jelenség az utcán feszengő lányok és nők jelensége, akik azt vették fel, amit szerintük illett, ami épp „trendi” de valójában egyáltalán nem érzik magukénak.  Inspirálódjunk, és lehetőleg több helyről, így elkerülhetjük, hogy akaratunkon kívül valaki teljesen más komplett egyéniségét vesszük magunkra. A mai információs társadalomban bárki könnyedén rátalálhat a neki legszimpatikusabb oldalakra, blogokra, magazinokra. Ám igyekezzünk szelektálni, ugyanis a rengeteg irányzat, személyiség, és stílus sodrában igen könnyű elveszni, de szerencsére hamar tisztázódik, hogy mi is az, amivel mi is azonosulni tudunk. Fontos, hogy legyen konkrét elképzelésünk, hogy tudjuk, milyen irányba tartunk, ugyanakkor az is, hogy közben nyitottak maradjunk. A kulcs az egyensúly megtalálása, mellyel persze néhány szerencsés együtt születik, ám a legtöbbünk nem. A jó hír azonban, hogy egy egész életünk van rá!

 

 

„Az ember azért olyan csodálatos lény, mert természetéből adódóan tökéletlen, a divat pedig azért, mert képes újból és újból azzá válni. Amikor megtaláljuk az egyensúlyt saját magunk és az aktuális trendek között, akkor egy bizonyos úton nagyon közel kerülhetünk a cél eléréséhez.

 

Ha saját magunkat vegyítjük a divatba, az maga a stílus.„

 

Forrás: lifemagazin.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1046 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. október 29. kedd 10:48

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.