Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 21., vasárnap van. Boldog névnapot Ágnes nevű olvasóinknak! Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Ilyen lett Rihanna új kollekciója

Értékelés:
(0 szavazat)

Rihanna idén februárban debütált divattervezőként a Londoni Divathéten, a szakma azonban nem volt elragadtatva a kollekciótól, az első kudarc azonban nem szegte kedvét, és a napokban újabb kollekcióval rukkolt elő, ezúttal az őszi/téli szezonra tervezett darabokkal.

 

 

A stílus maradt, talán most az év hidegebb szakára való tekintettel valamivel több anyagot használt a darabokhoz, ám ezúttal is saját stílusából merített a barbadosi szépség, ami nem feltétlenül pozitívum: „Szó szerint azt terveztem, amit viselni akarok, és pontosan úgy, ahogy viselni akarom.” - nyilatkozta újabb kreációi kapcsán, és ez tagadhatatlan, hiszen láthatóan ilyen darabok sorakoznak Rihanna gardróbjában is. A hasvillantás és a merész hasítékok ezúttal sem maradhattak el, ám megjelentek a lazább darabok is oversize felsők és sapkák formájában, ez azonban nem változtatott a lényegen, ez a kollekció sem a kifinomultságáról fog elhíresülni.

 

 

Az első kollekcióhoz hasonlóan ezúttal is a River Islanddel karöltve készültek a kreációk. A kampányt a New York-i utcák vibrálása ihlette. A fotókat Lachlan Bailey készítette, a styling Mel Ottenberg munkája, a kreatív igazgató pedig maga Rihanna. A modellek frizuráját Rihanna saját fodrásza, Yusef Williams készítette, a smink pedig Gucci Westman munkáját dicséri. A kampányfotókon olyan modellek szerepelnek, mint Ji Hye Park, Nayasha Kusakina, Milou Van Grossen és Tati Cotliar. A kollekció darabjai két részletben fognak a boltokba kerülni: az őszi darabok szeptembertől kaphatók, míg a téliek novembertől. 

 

Forrás: divat.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 618 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. augusztus 23. péntek 12:33

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.