Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Még mindig hódít az Ombre frizura!

Értékelés:
(0 szavazat)

Az utóbbi időben feltűnt egy hajfestési trend, mely jóval tartósabbnak bizonyul, minthogy néhány mosás után lekopjon és elfelejtsük. Mély gyökeret vert a divat világában, hírességek és halandók sorra esnek neki áldozatul. A vörös szőnyegek és a szürke utcák sztárja egy latin hódító; az ombre.

 

Az új hullám sokakat magával ragadott, és a mai napig számtalan lány adja miatta hajfestésre a fejét. De mi is pontosan az ombre? Egy olyan eljárás, melynek során a tincsek alsó részét világosabb színbe mártják, mintha az egy előző réteg lenövése volna. Az eredmény pedig sokkal jobb, mint amilyennek hangzik! Előnye, hogy nem jelent teljes átváltozást, viszont általa némi izgalmat csempészhetünk fürtjeink közé. A hollywoodi csillagok példáján okulva most nézzük, hogyan lehet jól és rosszul elkészíteni! A ,,pro” oldal egyik képviselője Lily Aldridge, aki a fokozatosság elvét követve egyre szőkébb árnyalatra váltott. Színésznők közül a két Jessica, Miss Biel és Miss Alba gondolta úgy, hogy ecset alá veti barna hajzuhatagát. A ,,contra” csapatot Ciara és Rihanna erősítik, akik kart-karba öltve versenyezhetnének ,,az év legrondább frizurája” címért. Ekkora sztároknak hogy lehet ilyen rossz fodrásza? Megdöbbentő! Óvatosan tehát az ombre-vel! Lehet otthon, DIY módra elkészíteni, ám a legjobb, ha profi szakemberre bízzuk magunkat. Egy ügyes fodrásznál jó kezekben vagyunk, és biztosak lehetünk benne, hogy a végeredmény láttán sem a tükör, sem a mécses nem törik majd el. Mert a szép haj kétségtelenül fontos, hiszen egy nő koronája mégiscsak a frizurája.

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: divat.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 766 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. július 18. csütörtök 11:37

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.