Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Újabb híres tervezőzseni a H&M-nél

Értékelés:
(0 szavazat)

A svéd divatház ezúttal a bohém kreációiról ismert francia designert Isabel Marantot kérte fel legújabb vendégtervezőjének. A kollekció előreláthatólag mintás és kellően extrém lesz.

 

 

A Versace, a Marni, és Maison Martin Margiela után most egy francia designeren a sor, hogy bizonyítson a H&M-nél. A párizsi tervezőt legtöbben wedge sneaker, avagy telitalpú sportcipőiről, bohém stílusáról, és Rock’n'roll ihlette darabjairól ismerhetjük. “Nagyon nagy megtiszteltetés, hogy felkértek az együttműködésre, hiszen a H&M márka csak a legjobb tervezőkkel dolgozik együtt. A célom, hogy olyan ruhákat hozzak létre, melyeket a nők szívesen viselnek majd a hétköznapokban, olyan darabokat, melyeket jellemzi az a bizonyos párizsi gondtalanság!”- mondta Isabel.

 

 

“Izgatottan várjuk a közös együttműködést Isabellel, fantasztikus, ahogy keveri az elemeket a kollekciókban, nagyszerű szemei vannak az etnikai részletekhez, és ritka képessége, hogy meglátja azt, amit az emberek igazán viselni szeretnének.”- nyilatkozta a H&M kreatív tanácsadója  Margareta van den Bosch. Az új kollekció, melyben férfi és női vonal valamint kiegészítők is helyet kaptak, november 14-én kerül a boltokba.

 

Forrás: lifemagazin.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 771 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. június 18. kedd 10:15

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.