Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 22., vasárnap van. Boldog névnapot Csilla és Noémi nevű olvasóinknak! Holnap Béla napja lesz.

Bemutatkoztak a legszebb fürdőruhák

Értékelés:
(0 szavazat)

Az új Calzedonia fürdőruha kollekció egy nagyszabású és látványos show keretében került bemutatásra a gyönyörű napfényes Riminiben, amelynek középpontjában a nő állt és a végtelen nyárba repítette el a nézőit.

 

 

 

Április 16-án Riminiben egy csapat kivételes tehetségű modell vonult végig a kifutón: húsz gyönyörű nő, akikhez művészek és előadók, valamint egy világsztár csatlakozott, az élő zenéről pedig elismert művészek gondoskodtak. Rimini maga a megtestesült olasz nyár, a márka képviselői hosszas mérlegelés után választották az új Calzedonia kollekció bemutatójának egyedülálló helyszínéül. Az exkluzív tengerparti város feleleveníti az 1950-es és ’60-as évek olasz üdülőhelyeinek ragyogását és magával ragadó hangulatát. Rimini a hosszú, forró nyarak gazdagságát, a kultúrát és a végtelen, balzsamos estéket idézi – ez az atmoszféra tökéletesen illeszkedik a kollekció tematikájához és a Calzedonia olasz márka identitásához.

 

 

Az este folyamán hírességek és ismert arcok vonultak végig a vörös szőnyegen a Calzedonia barátaival és a show támogatóival együtt. Az elhangzó beszélgetések és kommentek egy TV show részét képezték a backstage stábnak köszönhetően, amely az esemény előterében és a színfalak mögött is jelen volt. Álomszerű és elbűvölő, kortárs és vintázs – a show egy történelmen átívelő utazásra vitte a nézőket. Modelljeiket és különleges vendégeiket a Riviéra sokszínű, ragyogó világába repítették el: a ‘30-as évek glamúrját, a ’60-as évek féktelen lázadását, valamint a modern kor és a 2013-as nyár színpompás vibrálását egyaránt átélhették. A multimédiás eszközöknek és a naprakész technológiának köszönhetően a show minden szögből követhetővé vált: a nagy kivetítőkön az este valamennyi pillanata megtekinthető volt, a megörökített mozzanatok pedig tökéletes interakciót tettek lehetővé. Az esemény kapcsán egészen új televíziózási forma lépett életbe, amely az olasz életérzést és a Calzedoniára oly jellemző stílust is magában hordozta.

 

 

 

Forrás: lifemagazin.hu

 


További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 839 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. május 13. hétfő 12:51

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.