Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

A legújabb őrület: krétatábla manikűr szett!

Értékelés:
(0 szavazat)

Már megszokhattuk, hogy egyre őrültebb ötletek látnak napvilágot, ami a kozmetika, vagy éppen a divat világát illeti. A legújabb körömlakk trend most visszarepít bennünket egészen az iskolapadba, és játékos formát öntve igazán trendi külsőt biztosít!

 

A krétatábla manikűr szettként emlegetett kollekcióval a körömfestés mostantól szórakoztató is, a  lehetőségeknek pedig csak a kreativitás szabhat határt!

 

 

Várható volt, hogy a Ciaté a kaviár, és selyem manikűr után ismét egy extrém újdonsággal örvendeztet meg minket, a krétatábla manikűrszettnek már most óriási rajongó tábora van. A körömlakk fejlesztők megpróbálták idén megtalálni azokat a textúrákat és megoldásokat, melyekkel és  a körmök még inkább középpontba kerülhetnek.

 

De mi is a lényege ennek a különleges innovációnak?  Tulajdonképpen egy bársonyos sima felület szolgál a bázisként, ez az úgy nevezett “tábla”, a minták megrajzolásához pedig a kollekció tartalmaz  néhány speciális folyékony tollat. Utóbbi segítségével megmutathatjuk művészi oldalunkat, és egyedülálló mintákat és rajzokat hozhatunk létre. A tollak rózsaszín, kék, zöld és fehér színekben lesznek kaphatóak, melyekkel a fekete alaprétegre rajzolhatunk. A tartósságot  egy matt fedőfesték biztosítja. A manikűr készlet április 23-án került világszerte a boltokba.

 

Forrás: lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 678 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 05. péntek 15:13

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.