Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Itt a „sportos kakas” és a Dorko-őrület!

Értékelés:
(0 szavazat)

Sportos divatrajongók figyelem! Az Arena Plazában a napokban nyitotta meg első önálló magyarországi márkaboltját a LeCoq Sportif és egy új, vagány hazai cipőmárka is berobbant, a Dorko! Kukkantsátok meg az új trendeket!

 

Tour de France a gardróbban: LeCoq márkabolt nyílt az Arena Plazában

 

 

Stílusosan készülhetünk a tavaszi mozgásra: megérkezett a „sportos kakas” Magyarországra. A LeCoq Sportif vezető francia sportmárka az Arena Plazaban nyitotta meg első önálló márkaboltját. A közkedvelt sportcipők, ruhák és egyéb kiegészítők elsősorban az elegáns és kifinomult stílus miatt válhatnak abszolút kedvencekké. A LeCoq Sportif márka számtalan híres csapatot és sportolót: kerékpárosokat, focicsapatokat, golfozókat, sőt még tenisz és kosárlabda játékosokat is öltöztetett. Sőt: 1967-ben a LeCoq volt az a márka, amely jól láthatóan belehímezte logóját a Tour de France résztvevőinek mezére. A jellegzetes logót, a sportosan elegáns darabok széles választékát találjuk meg a LeCoq Arena Plaza első emeleti üzletében.

 

 

Hazai újonc a cipődivatban - Megérkezett a Dorko!

 

A mai fiataloknak kevésbé ismert szó a dorkó, ami egy generációval ezelőtt egyet jelentett a hétköznapi magyar cipőviselettel. A bandázás kötelező kelléke volt, a srácok ebben rúgták a bőrt, vagy próbálgatták a haverjuk gördeszkáját, de a házibulikban is csak a dorkó volt a menő. Akkor még szűk volt a cipőválaszték, nem csoda, hogy bombaként robbantak be a nyugati márkák a magyar piacra, és szorították ki hazai vetélytársaikat. Huszonöt év és egy generációváltás után újra megnőtt az igény azokra a hazai ruhamárkákra, amelyekkel mindenki megtalálhatja saját stílusát. A friss hazai márka, a Dorko cipőit magyar tervezők álmodták meg, céljuk, hogy ne csak egy sikeres új márkát, hanem egy mozgalmat is elindítsanak a fiatalok körében, minél népszerűbbé váljanak a kisszériás hazai termékek. A vagány színes cipők elsőként az Arena Plazában elérhetőek, az első emeleti Playersroom üzletben.

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1033 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 28. csütörtök 12:05

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.