Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Megnyílt Bobbi Brown önálló budapesti stúdiója

Értékelés:
(0 szavazat)

A világhírű sminkes, Bobbi Brown alkotta meg a nevét viselő, exkluzív kozmetikai márkát, a Bobbi Brown Cosmetics-et, amelynek különleges termékei – az új Studio megnyitásával – mostantól Budapesten is önálló üzletben lesznek elérhetőek.

 

 

A népszerű és stílusos bevásárlóközpontban, az Arena Plaza-ban nyíló Studio-ban megismerhetjük Bobbi egyedülálló filozófiáját és stílusát. Kiváló elhelyezkedésének köszönhetően a hét bármely napján könnyedén kipróbálhatjuk és beszerezhetjük a végtelen számú árnyalatban megjelenő kozmetikumokat, ecseteket, parfümöket, bőrápoló termékeket és igénybe vehetjük a magas szintű szakértői szolgáltatásokat.

 

A Studio-ban a vásárlás valódi élménnyé válik: a Művészeti színtér lehetőséget nyújt kreatív sminktippek és ötletek átadására, de megtekinthetjük Bobbi szezonális trend- és tanácsadó videóját is, a személyre szabott szolgáltatások menüjéből pedig szintén kedvünkre válogathatunk. A Studio – az aktuális szezonhoz igazodva – számos exkluzív ajánlattal és limitált megjelenésű termékkel is vár bennünket. Már az első látogatás során részesülhetünk a Bobbi Brown márka kultúrájának ezerarcú szépségéből.

 

Az oktatás Bobbi filozófiájának egyik kulcseleme. Profi sminkmesterei arra tanítják meg a nőket, hogyan válhatnak saját szépségük szakértőivé. A sminkelés megkezdése előtt, minden mester feltérképezi vendége saját stílusát, életmódját és egyéniségét. Bobbi módszereit, a hétköznapi, 5 perces rutintól a különleges alkalmak előtti, 45 perces készülődésig, egytől-egyig egyedi igényekre tervezi. Minden sminklecke személyre szabott arcdiagram elkészítésével zárul, amely lehetővé teszi a nők számára, hogy otthon, egyedül is átalakíthassák külsejüket.

 

 

A Studio szolgáltatásai:

Gyorssegély: Ez az elfoglalt nők számára ideális szolgáltatás olyan gyors sminkleckét kínál megjelenésük felfrissítésre, amely a legsűrűbb napirendbe is tökéletesen beilleszthető. Időtartama: 5 perc.


A tökéletes sminkalap titka: Ez a szolgáltatás azt tanítja meg a nőknek, saját bőrük szakértőjeként, hogyan javíthatnak annak minőségén. Az ápolástól kezdve az alapozásig, professzionális művészeink Bobbi valamennyi titkát feltárják a vásárlók előtt, hogy bőrük egészséges, ragyogó és hibátlan lehessen. Időtartama: 20 perc.


Üdítő smink: Ideális mindenki számára, aki plasztikai műtét nélkül szeretné kihozni külsejéből a maximumot. A vásárlók megtudhatják, hogyan frissíthetik fel és fiatalíthatják meg arcbőrüket sminkelés útján. Ezzel a módszerrel műtét-mentes módon törölhetjük le arcunkról az évek nyomait. Időtartama: 20 perc.


Füstös szemek: A Bobbi-féle egyszerűsített módszert kínálja a füstös szem megalkotására, amelyhez szemhéjpúder, szemceruza és szempillaspirál szükséges. Időtartama: 20 perc.


Orcák és ajkak: Ez a szolgáltatás arra tanítja meg a hölgyeket, hogyan frissíthetik fel megjelenésüket egyszerűen, némi üde szín használatával az arcon és az ajkakon. Időtartama: 20 perc.


Az alkalmi smink: Mesterünk minden egyes vásárlónknak olyan kifogástalan sminket készít, amely bármilyen különleges eseményre vagy esti rendezvényre tökéletes, legyen szó bálról vagy koktélpartiról. Időtartama: 30 perc.


Minden, amit a sminkről tudunk – Sminklecke: Ideális mindenki számára, aki legszebb önmagát szeretné viszontlátni a tükörben. Ezzel a lépésről lépésre haladó leckével a vásárlók megismerhetik az ikonikus “Bobbi-smink” titkait és kulcsot kapnak a valódi a “Bobbi Brown-külső” elnyeréséhez. Időtartama: 45 perc

 

Forrás: lifemagazin.hu

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 948 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 25. hétfő 12:01

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.