Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Szupernőies Marilyn Monroe kollekció a Macy’s-től

Értékelés:
(0 szavazat)

A híres divatház különleges kollekciót dobott piacra a napokban. A tavaszi szezon darabjait az 50-es és 60-as évek szeximbóluma Marilyn Monroe ihlette, tehát sexi, kacér, de nőies darabokra számíthatunk.

 

A Macy új kollekciója hatalamas feltűnést keltett a divatvilágban, az üzlet kirakatai most az ikonikus színésznő Marilyn Monroe előtt tisztelegnek. Marilyn Monroe stílusa az 50-es és 60-as években hihetetlen hatást gyakorolt a nők öltözködésére, egyúttal megszületett egy új irányzat is, a pin-up. Eljött a műszempilla, a vérvörös ajkak, és nőies idomok ideje.

 

 

A divatház mindenkit meglepett, mikor bejelentette, hogy a ruhák célcsoportja a fiatalabb 16-25 éves korosztály. A Macy marketing igazgatója elmondta, a junior csoportnak szerettek volna megalkotni egy elegáns, retro hangulatú kollekciót, mely egyszerre nőies és kacér. A ruhák márciustól kaphatóak a Macy üzleteiben, és ha minden a tervek szerint halad, újabb retro ereklyékkel fog bővülni.

 

Forrás: lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1426 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 13. szerda 11:23

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.