Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 22., vasárnap van. Boldog névnapot Csilla és Noémi nevű olvasóinknak! Holnap Béla napja lesz.

Kate Hudson ruhakollekciót dob piacra

Értékelés:
(1 szavazat)

A sikeres és gyönyörű színésznő mindig is híres volt kifinomult ízléséről. Most másokat is szeretne felöltöztetni, így Ann Taylorral közösen jelenteti meg 2013-ban első kollekcióját. Kate rengeteg divatháznak volt már a reklámarca és számtalan vörös szőnyeges eseményen vett már részt.

 

Kate imádja a divatot (Fotó: Szerelem kölcsönbe)

 

A színésznő elmondása szerint ezek a gyönyörű ruhaköltemények inspirálták, hogy megalkossa a saját ruháit. Az első darabok májusban fognak az Ann Taylor áruház polcaira kerülni. A színésznő azt is elárulta, hogy nagyszerű volt Ann-nel dolgozni és hamar egy hullámhosszra kerültek. Az ízlésük is hasonló így a közös munka nagyon gördülékenyen ment. „ A vörös szőnyeg eleganciáját szerettük volna a hétköznapi kényelemmel ötvözni. Nagyon jó móka volt ezeket a darabokat összemixelni, rendkívül energikus és fiatalos kollekciót sikerült összeállítani.” Kate három szezonra szerződött az áruházhoz, ezenkívül pedig Ann jótékonysági szervezetének is a nagykövete lett.

 

Forrás: lifemagauin.hu - Balázs Zsuzsanna

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1426 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. február 25. hétfő 12:39

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.