Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

A Pink Woman márka végre hozzánk is megérkezett!

Értékelés:
(0 szavazat)

A nemzetközi Pink Woman márka végre megérkezett Magyarországra is! Fiatalos brand, gyorsan megújuló kollekciók, és limitált szériás darabok jellemzik a divatos görög céget!

Az Allee-ban található Pink Woman kínálatában számos izgalmas dologgal találkozhatunk, a stílusos üzletmegnyitón mi is részt vettünk. Görögországban, a 2004-es év során alapított fast fashion ruházati márka kezdetben nagykereskedelmi célból jött létre, a későbbiek folyamán alakult kiskereskedelmi hálózattá.

 

 

A cég a divat fogyasztói jellegére építve gyors és megfizethető alternatívát kíván nyújtani a divat szerelmeseinek. Talán ennek köszönhetően 2010-ben Görögország leggyorsabban fejlődő cégévé választották a Pink Womant.

 

A tervezői csapat Kavalában, Görögországban székel és lehetővé teszi, hogy a tervek a tervezői asztaltól 40 nap alatt eljussanak a boltok polcaira. A márka jelenleg 8 országban van jelen több mint 70 üzlettel, többek között az Egyesült Királyságban, Oroszországban, Spanyolországban és immár hazánkban is.

 

 

A Pink Woman fiatalos, fast fashion koncepcióval rendelkező márka, melynek elsődleges célja a vásárlók igényeinek kielégítése folyamatosan megújuló kollekciókkal, limitált szériákkal – egy kollekció csak egyszer érkezik be az üzletbe. A ruhák főként a fiatalabb korosztályt célozzák meg, ugyanakkor a nem túl nagy üzletben számos stílus közül válogathatunk, így könnyedén találhatunk kedvünkre való darabokat. A márka legnagyobb részét a felsők teszik ki, így számos vagány nyomtatott mintás póló, és a szivárvány összes színében pompázó pulcsi, kardigán, és blézer is helyet kapott a polcokon. Az árak kifejezetten barátiak, és az üzletben kiemelt figyelmet szentelnek a vásárlókkal való kommunikációnak.

 

 

Az Őszi/Téli kollekció 4-5 termékcsalád köré épül, amelyen belül folyamatosan frissülnek a darabok - Sport Euphoria, Old school, Dark Angel, Urban Tribe, Denim Heritage és az örök darab, a Basic kollekció. A márka mottója, egyediségre, önkifejezésre és a sztereotípiák levetkőzésére sarkall minden valódi Pink Woman lányt.

 

Forrás: lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3552 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. december 07. péntek 14:40

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.