Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

A H&M új arca, Laetitia Casta!

Értékelés:
(0 szavazat)

A H&M karácsonyi fehérnemű-kampányában Laetitia Casta, a világszerte ismert színésznő és modell új stílusú, fényűzően csillogó díszítésekkel ellátott fehérneműket mutat be.

 

Laetitia számos divatmagazin címlapján megjelent már a világ minden táján, több híres filmrendezővel dolgozott együtt, és a zene világában is otthon van: legutóbb Rihanna „Te Amo” című dalának videoklipjében szerepelt.

 

 

A szezon fehérnemű kollekciójában szív alakú, hátul kapcsos push-up melltartók, illetve egy elöl kapcsos push-up melltartó is található. A díszítést illetően csipkés, flitteres és strasszköves megoldásokból lehet választani – a stílus ugyanaz, számos különféle változatban. A szezon alapvető darabja a forrónadrág-stílusú alsó: az egyik változata a derékvonalig ér és elejét barackszínű csipke vagy strasszkövek díszítik, a másik derékvonala magasabb, és az elején ezüst flitterek találhatók. A csipkealsók és a fűző-hatású varrásokkal díszített kombinék is hozzájárulnak, hogy Laetitia tökéletes fehérneműket viselhessen karácsonyra.

 

Forrás: lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1059 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. december 03. hétfő 13:02

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.