Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 21., vasárnap van. Boldog névnapot Ágnes nevű olvasóinknak! Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Massimo Dutti üzlet nyílik Budapest-en!

Értékelés:
(0 szavazat)

A hazai első Massimo Dutti üzletnek Budapest Belvárosa ad otthont az év végétől. A visszafogottságot és minimalizmust képviselő spanyol brand az érettebb nőket és férfiakat szólítja meg, akiknek kiforrott stílusérzéke az örök darabok felé tendál. A cég a 2012-es téli “Special Events“ kampányával mutatkozik be a magyar piacon, melyhez a fotóanyagot Palvin Barbival készítették.

 

 

A Massimo Dutti a spanyol Inditex (Industrias de diseño textil) vállalat azon tagja, mely az összes márka közül a legközelebb áll a high fashion kategóriához. A 25+ korosztályt megcélozva kevésbé mutat trendkövető magatartást, mint testvérüzletei. A Zaraval, Bershkaval és Pull&Bear-rel ellentétben az időtállóságot és a klasszikus eleganciát képviseli. A brand a női és férfi darabok mellett gyermekruházatot is forgalmaz, mely az arculathoz híven a felnőtt ruhák kicsinyített, némi játékossággal vegyített mása.

 

 

A cég ünnepi, “ Special Events 2012 “ névre keresztelt kampányára a tőle megszokott szofisztikált stílus jellemző, magyar vonatkozásban nem utolsó sorban azzal a ténnyel fűszerezve, hogy a képekhez Palvin Barbi állt modellt. A fotósorozat a szürke, fekete, fehér és barna színek dominanciájára épül, finoman nőies és anyagában is kiváló megoldásokkal. A kampány teljes egészében rávilágít a Massimo Dutti üzenetére; a múlhatatlan stílus és az elegancia megelőz minden trendet.

 

A Massimo Dutti elsőként Magyarországon a budapesti Fashion Streeten nyitott boltot, novemberben. A divat nagyjait felvonultató sétálóutca és a testvérüzletek közelsége minden bizonnyal jótékony hatással lesznek a prémium brand hazai bemutatkozására.

 

 

Belváros legújabb üzletét mi nagy érdeklődéssel várjuk, remélve, hogy idővel alapvető és elegáns színfoltja lesz a magyar divatéletnek.

 

Forrás: divat.hu - Szabó Lili

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3138 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. december 01. szombat 12:57

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.