Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Megérkezett a Chanel új órakollekciója!

Értékelés:
(0 szavazat)

A divat világának egyik vezető márkája és folyamatosan fénylő csillaga, a Chanel önálló órakollekcióval jelenik meg ezentúl nálunk is. Az órák a pontos idő mutatása mellett, egy különleges ékszernek is megfelelnek.

 

 

A Chanel közismerten nem csak ruhát jelent, gondoljunk, mondjuk a Chanel No. 5-ra, a  világ egyik legismertebb parfümjére. Az 1912-ben, a legendás Coco Chanel alapította divatház persze viszonylag nem olyan régen, a nyolcvanas évek második felében vágott bele az óraiparban – de hírnevéhez mérten, azóta is a luxusvilág egy legelismertebb óra – kollekciójával rendelkezik. 2000-ben jöttek ki a nagysikerű J12-esre keresztelt sorozattal, amely komoly szenzációt jelentett már a megjelenésekor is. Nemcsak merész, egyedi dizájnja miatt, hanem, mert a tokja az akkor erre a célra még nem alkalmazott kerámiából készül. Így aztán meglehetősen különleges darabokat sikerült tervezni. Mert, aki Chanel órát vesz, az természetesen nem csak a pontos időre kíváncsi, hanem egy nagyszerű ékszert is viselni kíván.

 

Forrás: lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 977 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 30. péntek 10:40

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.