Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

A Diesel és a rock!

Értékelés:
(0 szavazat)

A Diesel a világ egyik legvidámabb és legkreatívabb márkája. Kampányai évről évre igazi színfoltot jelentenek a divat palettáján. Mindig valami újjal, valami ötletessel állnak elő, és képsorozataik a humort sem nélkülözik soha.

 

 Az idei ősz és tél a márka szerint a rock’n roll, sőt még inkább a rockabily jegyében fog telni. Felőlünk ez teljesen rendjén is van, hiszen szó mi szó, ezekben a mélabús, borongós hónapokban igencsak ránk fér némi szórakozás.

 

 

Farmer és felső, cipő és táska, fehérnemű, szemüveg, ékszer és óra - van itt minden, amit csak egy divatrajongó kívánhat. A minőségi anyag az alap, a precíz szabás-varrás a feltét, a stílusos kivitelezés pedig a fűszer, ami teljessé teszi a kollekciót.

 

 

A Diesel már a tavalyi év során kijelentette, hogy ő bizony a ,,hülyékkel van”. ,,Be Stupid” című kampányával arra hívta fel figyelmünket, hogy ne szégyelljünk néha kicsit bolondozni, valami jó értelemben vett őrültséget tenni.

 

 

A hagyomány úgy tűnik, folytatódik, hiszen a mostani képek főhőseit sem mondanánk kifejezetten komoly és kimért figuráknak. Felvételeik csakúgy, mint az eddigiek, ezúttal is megmosolyogtatnak és jókedvre derítenek.

 

 

Személy szerint imádom a Dieselt. Friss és fiatalos, vicces és menő. Minden meg van benne, aminek egy divatos márkában meg kell lennie. Jó szívvel ajánljuk mind termékeit, mind pedig a különleges designnal készült, izgalmas honlapot!

 

Forrás: divat.hu - Oláh Dóri

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1376 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 19. hétfő 14:02

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.