Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Alicia Keys és a Reebok közös kollekciója

Értékelés:
(0 szavazat)

Két elfeledett sztár, egy közös céllal. Alicia Keys-ért és a Reebokért egykoron tömegek rajongtak, már jó ideje azonban nem hallani róluk semmit. A nagy hallgatásnak meg volt az oka. 2012 őszén összefogtak és egy közös, meglepően jó kollekciót hoztak létre. Eljött a visszatérés ideje!

 

 

Ha felzendülnek a trombiták, és megszólal Frank Sinatra édesbús hangja, már mindenki kívülről fújja a jól ismert dalt; ,,… New York, New Yooork”. A város, amely soha nem alszik számos alkalommal megihlette a különböző művészeket. Sinatra előadásában hallhattuk, hogy szólna, ha zene lenne, Carrie Bradshaw jóvoltából pedig a filmvilág sztárja lett.

 

 

A népszerű amerikai énekesnő, Alicia Keys most a sportszermárkák nagy öregével, a Reebokkal karöltve tolmácsolja nekünk, milyen lenne New York, ha cipő képében jelenne meg. Kollekciójuk olyan, mint maga a város; friss, fiatalos és nem utolsósorban rendkívül stílusos. Fények helyett azonban náluk a lakkfelületek és a fémszegecsek gondoskodnak ragyogásáról.

 

 

Alicia Keys sajátos stílusához kétség sem férhet. Érces hangja, divattervezőket megihlető alakja és zsenge kora ellenére dívaszerű megjelenése fényesen sugárzó csillaggá tette. Így érthető módon esett rá a Reebook választása. Az utóbbi időben kissé háttérbe szorult ház joggal remélheti, hogy Alicia csóvájába kapaszkodva visszakerülhetnek a divat egére.

 

Bár a Reebok manapság közel sem szerepel a legmenőbb márkák sorában, néhány évvel ezelőtt ez korántsem így volt, a márkát kifejezetten nagy rajongás övezte. Persze, ami volt, elmúlt, a divat pedig, mint tudjuk, hihetetlen sebességgel változik. Lehetséges volna mégis, hogy nem csak a káposzta jó újramelegítve, hanem a Reebok is újraértelmezve?

 

 

A kollekció jó, a reklámfilm jobb, a képek pedig a legjobbak. A többek közt egy magasszárú Freestyle Hi Dubble Bubble elnevezésű modellel is büszkélkedő gyűjtemény, illetve az Alicia számával és a város életképével megspékelt videó remekül sikerült. A fotók azonban egyértelműen viszik a pálmát. A cipők által vetett jellegzetes New York-i látkép árnyékai megragadják a nagy alma lényegét.

 

 

Míg a Reebok a minden igényt kielégítő formatervezésre, addig Alicia Keys a megfelelő reklámkampányra helyezte a hangsúlyt. A páros ügyesen dolgozott. Már csak egyetlen kérdés maradt. Vajon, ha New York közbeszólhatna, adná nevét a kollekcióhoz?

                                                                                                                                   

Forrás: divat.hu - Oláh Dóra

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1460 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 13. kedd 12:55

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.