Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Divatos télikabátok

Értékelés:
(0 szavazat)

Az idei tél kabát divatját a rabul ejtő színek, a pufi, a szőrme, és a hófehér színvilág jellemzi, illetve kényelmes, praktikus, meleg és divatos. Lessétek meg a 2012-es téli kollekció legjobb darabjait, hogy ti is divatozzatok az utcai kifutón.

 

 Rabul ejtő színek


A colour blocking hódítása óta büntetlenül halmozhatsz színt színre - és ez nem csak a tavaszi-nyári szezonra érvényes. Az élénk, izgalmas, vérpezsdítő, dinamikus árnyalatokról nem kell lemondanod télen sem. Amúgy is annyira unalmas, hogy télen egyből sötét színek után nyúl mindenki, mutasd meg, hogy a színes télikabát milyen jó alternatíva lehet.
Tipp: Ahogy azt már Szemes Nóra személyi stylisttól is megtanultuk, a színes kabátokhoz inkább a barna csizma illik a fekete helyett.

 

 

Parkák


Kényelmes, praktikus, meleg és divatos. Igen, ilyen kabát létezik, a parka például pont ilyen. Ennek a kabáttípusnak az eredetét a sarkvidéki népek ruhatárában kell keresni. A Vouge 1959-ben kiáltotta ki kötelező téli divatdarabnak. A parka innentől kezdve hol előtérben volt, hol háttérbe szorult. Idén például kifejezetten divatosak ezek a szőrös kapucnival, nagy zsebekkel ellátott darabok.
Tipp: Vigyázz, a parka elrejti a derekad! A csinosabb, nőiesebb megjelenés érdekében válassz derékban szűkíthető darabot, amelyet viselj csőfarmerrel és vagány csizmával!

 

 

Pufidzseki


Szinte az összes fast fashion márka kínálatában jelen vannak idén a steppelt pufidzsekik és pufikabátok. A színes darabokat inkább a sportos ruhatárban használhatod ki jól, a semleges színű - fekete, fehér, sötétkék, bézs és piros - darabok a nőies, klasszikus ruhatárba is jól illeszkednek. A sötétkék kabátot például motoros csizmával, csőfarmerrel és csillogós pulcsival viselve vagány és nőies összeállítást kapsz. Egy fekete vagy aranybarna kabát fekete nadrággal és fekete magas sarkú csizmával nőies, elegáns viselet.
Tipp: A pufidzsekivel csak óvatosan, a nőies idomokat még inkább kerekíti. Fiús, szögletes vagy modellalkatúak előnyben.

 

 

Hófehér

Az idei tél egyik trendszíne a fehér, amelyet az igazi divatmániások tetőtől talpig viselnek. Egy fehér kabát mindig nagyon elegáns, nagyvilági hatást kelt. A fehér kabátra viszont nagyon kell vigyázni, ha tudod, hogy nagy igénybevételnek lesz kitéve, válassz mosható, gyorsan száradó darabot.
Tipp: A legtöbben még viszonylag enyhe időben, a nagy mínuszok előtt vásárolnak télikabátot. Ne kövesd el azt a hibát, hogy próbáláskor nem öltözöl úgy a kabát alá, ahogy télen szoktál, mert később meglepődhetsz, miért nem fér a kabát alá még egy pulcsi vagy a blézer.

 

 

Szőrme


Idén nemcsak a kabátok gallérját vagy kapucniját borítja puha prém vagy műszőrme, hanem - ahogy a táskák esetében is - az egész ruhadarabot. Aki ilyen kabátot választ valószínűleg szereti a feltűnést, a különleges holmikat és azt, hogy rá figyelnek.
Tipp:A személyi stylist azt tanácsolja, ha lehet, két különböző stílusú télikabátod legyen. Ez a tanács a szőrmekabát esetében különösen igaz, hiszen ezek a darabok nehezen párosíthatók például sportosabb összeállításokhoz.

 

 

 

Forrás: life.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2251 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. november 07. szerda 12:53

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.