Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 21., vasárnap van. Boldog névnapot Ágnes nevű olvasóinknak! Holnap Vince és Artúr napja lesz.

Itt az új őszi Amnesia kollekció!

Értékelés:
(0 szavazat)

Az Amnesia, mint a populáris divatvilág régóta szerves része, legújabb kampányfotóival láthatóan irányváltást jelez. Úgy tűnik most ősszel, egy kicsit teret enged a mindíg nőies elegancia mellett, a kicsit látványosabb és fiatalosabb elemeknek.

 

 Mint a legtöbb márka, az Amnesia is képvisel egy bizonyos irányvonalat, mely meghatározza nem csak magukat a termékeket, de a vásárlók körét is. Az évek alatt kialakult tipikusnak mondható “amnesiás“ nők leginkább a hazai celebdivat és a kevésbé eklektikus, ám annál kihívóbb darabok kedvelői közül kerültek ki. A friss kampányfotók minden valószínűség szerint ezt a sztereotípiát igyekeznek feloldani és ezzel kiszélesíteni a vásárlók körét.

 

 

A képeket elnézve minden esély megvan arra, hogy az eddiginél sokkal szélesebb kört vonzzon a márka, hiszen egy igazán igényes és esztétikus kampányt láthatunk. Elképzelhető továbbá az is, hogy ha ez a fajta irány sikeresnek bizonyul, az Amnesia nagyobb hangsúlyt fog fektetni a tipikusan elegánsnak és visszafogottnak nevezhető darabok készítésére, így nyerve minél több szimpatizánst.

 

A kampányképek az Olegre oly' jellemző művészi szépséget közvetítik, tökéletes összhangot mutatva a ruhák, a környezet, a színek és a modellek között.

 

 

A finom mozdulatok és a hangsúlyosan nőies vonalak méginkább erősítik és bizonyítják az irányváltást. A kampányhoz választott darabok megmutatják azt a változatosságot, ami a márka jelenlegi életére jellemző, hiszen stílusában igen vegyes ruhákat és kiegészítőket jelenít meg.

 

 

Mi pedig izgatottan várjuk a folytatást és kíváncsiak vagyunk, vajon beigazolódnak-e az Amnesiával kapcsolatos jóslataink.

 

Forrás: divat.hu - Szabó Lili

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2364 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 24. szerda 13:10

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.