Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

A Kardashian lányok új kollekciója - KK

Értékelés:
(0 szavazat)

A várva-várt Kardashian Kollection november 8-án érkezik az Egyesült Királyságba. A kollekció jellegzetessége az állatminta, a csíkok, a mély színek és az elegáns, nőies vonalvezetés. A főleg sötét tónusú ruhákból álló kollekció hűen tükrözi a 2012-es őszi divatot, és kétségtelenül megálja helyét a divatvilágban.

 

 

A Kardashian testvérek - név szerint Khloé, Kourteney és Kim - egy nagy brit márkával közös projektbe vágtak. A Dorothy Perkins Anglia vezető márkájának számít, így nem lehet véletlen, hogy a lányok szívesen dolgoznak vele együtt a tengerentúlon is. A testvérek Amerikában már piacra dobtak néhány nagy sikernek örvendő kollekciót, így érthető, hogy elérkezettnek látják az időt a terjeszkedésre.
      

 

A novemberben érkező, több mint száz darabos kollekció egyelőre csak ruhákból és kiegészítőkből fog állni, a cipők - terveik szerint - jövő év elején fognak megérkezni az angol üzletekbe. A kollekció különlegessége, hogy a merészebb daraboktól az egyszerű szabásvonalakig többféle stílusban is készülnek ruhák, így szinte mindenki találhat kedvére valót.
      

 

 

A Dorothy Perkins honlapján egy naptár mutatja, hány nap maradt még hátra a nagy nyitásig, nehogy bárki is lemaradjon róla. Akár fel is lehet iratkozni a Kardashian Kollection hírlevelére, hogy biztosan értesüljünk a legfrissebb hírekről. A rajongók ugyanis már izgatottan várják november 8-át, amikor személyesen is találkozhatnak kedvenc sztárjaikkal.
      

 

 

Nekünk, magyar lányoknak van még egy jó hír! A Dorothy Perkins webshop Magyarországra is szállít, így mi is az elsők között lehetünk, akik megkaparintják a legfrissebb darabokat.

 

Forrás: Holovcsák Kriszti - divat.hu

 

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1166 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 18. csütörtök 12:49

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.