Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Chanel 2013 tavaszi kollekció

Értékelés:
(0 szavazat)

Karl Lagerfeld mérhetetlen kreativitását nem először – és remélhetőleg nem utoljára – bizonyította a Párizsi Divathét kifutóján, a Chanel legújabb, 2013-as tavaszi kollekciójával. A Chanel 2013-as tavaszi-nyári ready-to-wear kollekcióját három szóval jellemezhetjük: könnyed, légies és energikus.

Kezdésnek egy kis fekete gyapjú tweed kabátot kaptunk, amely bőrdíszítéseket és elefántcsontszínű gyöngyöket kapott. A divatház legismertebb darabjának transzformációja csodálatos módon hosszítja a testet, lévén boleró. Szabásának köszönhetően a rövidített ujjú kabátka kiválóan passzol egy rövid szoknyával, de akár egy csípőnadrággal is.

 

chanel inside

 

A színek is kiemelkedően széles skálán mozognak a kollekcióban. A monokróm szettek épp úgy megtalálhatók, mint a lüktető piros, az ábrándos sötétkék, a padlizsán vagy éppen a tavasz világító zöldje. Karl Lagerfeld tagadhatatlanul felrázta a klasszikus divatház új kollekcióját. Bár a Chanel (egyik) védjegye, a gyöngy megmaradt, de Lagerfeld alaposan ráncfelvarrta a jelentős méretnövelés és a váratlan helyeken való felbukkanások segítségével.

 

chanel inside 01

 

A jellegzetes „dupla C” is felbukkan. Egy harsány fürdőruhán, melyet egy finoman szólva maxi táskával kombináltak. Az átlátszó magas sarkú és csíkos platform szandálok pedig merőben szokatlanok a Chanel eddigi történetében…

-n-

Forrás: Chanel, Style Magazin, Allure

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2018 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 09. kedd 12:06

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.