Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Új Noble Manhattan támogatói csoport indul

Értékelés:
(2 szavazat)
A Noble Manhattan, Európa vezető coachképző intézménye létrehozta Budai Coaching Támogató Csoportját. A nonprofit kezdeményezés célja a coaching megismertetése és népszerűsítése a magyar fővárosban; a fejlődés iránt érdeklődő, pozitív gondolkodású emberekből álló közösség kialakítása; az önmagukat, saját útjukat keresők szakértő támogatása havonta rendezett klubestek keretében.
A Csoport, havi rendszerességgel szervezett esti rendezvényei független fórumként szolgálnak a különböző szakmai csoportok szereplői közötti kommunikáció elősegítésére. A részvétel mindenki számára ingyenes az első két alkalommal.

Az első szakmai klubest október 8-án a MOM Művelődési Központban kerül megrendezésre. A nyitórendezvény vendége lesz Krizsó Szilvia személyes és vezetői kommunikációt fejlesztő tanácsadó, coach, aki „A kommunikáció megnövekedett jelentősége a változások korában” címmel tart előadást.
Az előadást követően minden résztvevő személyes coachingbeszélgetésen vagy csoportos szakmai tapasztalatcserén vehet részt.„Azért vállaltam el a Noble Manhattan megbízását a Budai Coaching Támogató Csoport vezetésére, mert úgy gondolom, hogy napjaink folyamatosan változó környezetében hazánkban is sokaknak segíthet a coaching szemlélet elsajátítása. Mindenkinek kedvező hatással lehet az életére például az, ha megtanul konkrét célokat maga elé tűzni vagy kezelni a mindennapos stresszt” – mondta el Szabados Andrea üzleti coach, a Noble Manhattan Budai Coaching Támogató Csoportjának elnöke.
Hozzátette: „A Csoport vezetőjeként meggyőződésem, hogy a coaching értékteremtő szellemiségének köszönhetően a közösség minden tagja fejlődik a fórumainkon való részvétellel. Célunk, hogy a klubesteket követően a résztvevők tapasztalatokkal és kapcsolatokkal gazdagabban térjenek vissza mindennapi munkájukba, életükbe.”

A részvétel nyitott a coaching iránt érdeklődők számára, de regisztráció szükséges.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1507 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. október 01. hétfő 10:35

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.