Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 23., péntek van. Boldog névnapot Emőke nevű olvasóinknak! Holnap Gábor és Karina napja lesz.

Magenta- Shopping Night

Értékelés:
(0 szavazat)
Vannak márkák, amelyek mindenképpen figyelmet érdemelnek. Főleg, ha egy nem mindennapi esemény köthető hozzá. Ilyen például az új, pontosabban a megújult Magenta szalon megnyitója, a belváros szívében. Hogy pontosan hol és mikor, itt és most megtudhatod.
Megújult a Magenta belvárosi üzlete. Ezen alkalomból 2012. szeptember 27.-én (csütörtökön) az ünnepélyes boltmegnyitót egy SHOPPING NIGHT eseménnyel ünnepli a cég. A 17:00 és 22:00 óra között érkezők 25% kedvezménnyel vásárolhatnak bármilyen terméket.
Az érdeklődőket a Megasztáros Nagy Adri fogadja Hungária pezsgővel és apró falatkákkal.Az új bolt design a nemzetközi trendeket követi, romantikus stílusban készült, egy régi kor letűnt kincseit idézve. Érdemes ellátogatni 27-én a belvárosi üzletbe, hogy az új miliőben csodálhassuk meg Dankó Ágnes legújabb kollekciójának darabjait.

Cím: Budapest. V. kerület Haris köz 1.
Időpont: 2012.09.27. 17:00-tól 22:00-ig.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 907 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 26. szerda 11:08

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.