Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 22., vasárnap van. Boldog névnapot Csilla és Noémi nevű olvasóinknak! Holnap Béla napja lesz.

A legjobban öltözött urak az Emmy Gálaestjén

Értékelés:
(0 szavazat)
Megszokott dolog, hogy egy-egy gálaeseményen fürkésző tekintettel, kéztördelve, és – lássuk be – meglehetősen kritikusan vizslatjuk a vonuló celeb hölgyeket, de még az „ismeretlen” vendégeket is. Most vessünk egy pillantást az urakra is. Higgyék el, érdemes...1. Jon Hamm , a Mad Men című sorozat főszereplője ugyan nem nyert díjat, de az „Emmy legszívdöglesztőbb pasija” nyugodtan elkönyvelheti magának. A Don Draper (sorozatbeli karaktere) féle lazaság gyilkos párosítás volt a klasszikus Armani szmokinggal.

2. Aaron Paul nagy kockázatot vállalt a sötétbarna Prada szmokinggal, de teljesen működött. Az árnyalat sajnos szinte teljesen láthatatlan a fényképeken, sőt. Minden esetre a fémes csillogású világosbarna csokornyakkendő és a hozzáillő zsebkendő, jól esően feldobta a kissé unalmas fekete, és éjkék szmokingokat.

3. Jimmy Kimmel rendezvénymesteri képességei néhány ponton megkérdőjelezhetők, de legalább a stylistja megkapta a háromrészes öltönytrendről szóló memót. Egy mellényt elegánsan viselni órákon át, nem kis feladat, de Jimmy remekül helyt állt.

4. Kiemelt elismerés Seth Macfarlane-nek, amiért a fehér mellett döntött. Listát írhatott volna arról, hányszor és főleg mennyiért járt a szabóhoz, mielőtt a jeles eseményen való részvételét megelőzően.

-n-

Forrás: dailymister.com

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 654 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 25. kedd 11:51

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.