Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Sötétben izzó fehérneműk

Értékelés:
(0 szavazat)
A House of Holland márka tervezője, Henry Holland elkészítette első fehérnemű kollekcióját. Az első pillanattól az a határozott cél vezette, hogy „aki ezeket a darabokat viseli, azon ennek látszódnia kell. Fehérneműi a szó legszorosabb értelmében izzanak a sötétben…

A neon színekben pompázó kollekcióban természetesen megtalálható minden alapvető darab, hölgyeknek és uraknak egyaránt; valódi különlegességük abban rejlik, hogy világítanak a sötétben. Soha többé nem veszhetsz el a hálószobában, ha ennek a kollekciónak valamelyik darabjában feszítesz. Igaz kizárólag a Selfridges-nél kapható, de ez nem jelenthet akadályt…Ezekben a darabokban kitombolhatod magad. Az alsónemű többé, nem marad láthatatlan. Holland szerint, egyébként minden fehérnemű tervező vágyik rá, hogy tudja, valaki az ő kreációjukat viseli. Henry Holland ezt megoldotta. A reklámkampányhoz készült videót megnézheted itt az oldalunkon, és magad is meggyőződhetsz az eredményről!

-n-

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 745 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 20. csütörtök 12:57

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.