Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Nagy visszatérések és örök klasszikusok – 2012 őszi/téli trendek

Értékelés:
(0 szavazat)
Lássuk, mit is találunk a kifutókon a 2012/13 őszi/téli kollekciók tekintetében. Nos akkor összegezve, klasszikus, előkelő és szexi… És félve, ám cseppet sem kritikusan jegyzem meg, kissé férfias az idei hideg évszak divattrendje.
Az ősz beálltával könnyen azon kaphatod magad, hogy némi frissítésre szorul a ruhatárad. Nos, az alábbiakban találsz néhány ötletet, mit is kellene beszerezned.
A klasszikus, előkelő, szexi darabok jellemzik a ruhákat, ha idén ősszel beszerzőkörútra indulsz. Plusz, ne lepődj meg, mert ez az év a nagy visszatérések éve is egyben.

Az első, hogy ebben a szezonban úgy tűnik, ismét lesz derekunk! Legyen szó akár egy kiskabátról, vagy ceruzaszoknyáról, netán egy fodros ruháról, a hangsúly a derékon van. A klasszikus testhez simuló ruhák kitűnő ellenpontja a nyár trapézvonalú ruháinak. Főleg, hogy a kislányos vonalak amúgy is előtérben vannak.

Ami a hosszakat illeti, a térdközép illetve bőséggel a térd alatt húzódó szabásvonal a jellemző. 2012 őszi/téli ruhái izgatóak és szexisek, de ez korántsem jelenti azt, hogy kényelmetlenek lennének.

A színek tekintetében, dióhéjban annyit lehet mondani, hogy szelídek (bár ne feledjük el, hogy kiegészítők tekintetében bátran lehetünk merészek), mindazonáltal a tervezőket dicséri, hogy a nagy durranások a szabásvonalakban rejtőznek. Az általában téli színként használt barna, fekete, „télifehér”, vagy a szürke sok-sok árnyalata, de még a mély sötétkék is a szokottnál is mélyebb tónusúnak tűnik; legalábbis a New York-i divathét kifutóin. Nem arról van szó, hogy senki nem használt fényesebb színeket, mert de. Csak éppen a ragyogás halványult…

Az estélyi viselet esetében például kifejezetten úgy tűnt, merészebben használják a tervezők a hangsúlyosabb színeket, illetve a lágyabb pasztell árnyalatokat, mint az arany, a vörös, illetve az ékkövek színeit imitáló tónusok. A visszafogottabb rózsaszín, vagy az ezüstös kék mind színben, mind fazonban Hollywood régi arcát idézi elénk.

Ha a fekete-rajongók táborát erősíted, ne aggódj, rád is gondoltak idén a tervezők. Bőven használt szín idén is a fekete, ám egy szembeötlő különbség azért akad idén: legtöbbször a sötétszürke, a hófehér és a középkék árnyalataival kombinálódik.

-n-

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1248 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 11. kedd 12:29

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.