Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Saját lapot indít a Dior

Értékelés:
(0 szavazat)
A Dior hamarosan megjelenteti első saját, 110 oldalas magazinját, melyet Fabien Baron francia magazinszerkesztő, egyben az Interview magazin főszerkesztője tervezett. Már a címlap is a Dior megszokott eleganciáját sejteti, de új irányvonalak mentén…

Fabien dolgozott már a Harper`s Bazaarnak, valamint az olasz és francia Vogue-nak - utóbbinál Carine Roitfeld mellett -, és 1990 óta vezeti saját cégét, a Baron & Baront. "Ez nem egy katalógus, ez annál sokkal frissebb és modernebb" - nyilatkozta Sidney Toledano, a divatház ügyvezető igazgatója - "kifejezi, hogyan látjuk magunkat mostanában, és tökéletesen átadja a cég jelenlegi hangulatát."

A magazin címlaplánya, Marion Cotillard, a ház 50-es évekbeli vintázs darabjait viseli a címlapon, melynek alján fehér betűk hirdetik a Dior mostani célját, egy új irány, egy újfajta út megtalálását.

Forrás: Glamour Online

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1274 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 07. péntek 09:17

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.