Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. január 19., péntek van. Boldog névnapot Sára és Márió nevű olvasóinknak! Holnap Fábián és Sebestyén napja lesz.

Harisnyába bújt szexi lábak

Értékelés:
(0 szavazat)
Folytatódik a harisnyák önállósodása. Mármint abban az értelemben, hogy nem csupán praktikussága miatt hordjuk, hanem mert brutál jól nézünk ki benne. Ebben a szezonban különböző stílusok és minták tökéletes kombinációival találkozhatunk.
Csábítóan nőies
A tavaszra jellemző virágok, áttört csipke minták az egyik vonal. Ezek jól kombinálhatók, mert közvetlenül a bőröddel is érintkezhet, ugyanakkor más anyagon (pl. legging, vagy vastagabb, színes harisnya) fedőrétegként képezhetnek egy átlátható motívumot. Ezek a a nőiességet, az érzékiséget kiemelő minták kiegészülnek a harisnyatartót imitáló mintákkal.

Színes vidámság
A két alapvető szín, a bézs és a fekete, ezek szinte mindenhez illenek. No, de! Kell egy kék, egy narancssárga, egy piros és egy zöld, meg egy pink is! Átran viselj színeket! Van miből válogatni. Egy szabály van csak:: ha vastag a lábad, akkor inkább maradj a feketénél!

-n-

Infó: harisnyawebshop.hu; divatlaz.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1805 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 05. szerda 12:00

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.