Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Cicaszemek 3 lépésben

Értékelés:
(0 szavazat)
A legkevésbé sem nevezhető visszafogottnak, viszont tagadhatatlanul szexi, ráadásul őrülten trendi. Egyetlen hátulütője, hogy nem olyan egyszerű elkészíteni. A „macskaszemek” igéző sminkjéhez vedd elő a türelmedet, mi adjuk a módszert.1. Előkészítés
Elkerülheted a maszatolódást, ha a szemhéjadra primert kensz, mielőtt a rajzoláshoz kezdesz (alapozó vagy folyékony korrektor is megteszi). Ha zsíros a bőr a felső szemhéjadon, tegyél fel biztosítékképpen egy leheletnyi átlátszó púdert.

2. Tedd fel a tust!
Ha szükséges, óvatosan húzd meg a szemhéjad bőrét, hogy feszes legyen, majd rajzolj vonalat a felső szemhéjadon a ceruza rövid, leheletfinom vonásaival. Menj át a ceruzán tussal, attól intenzívebbé lesz a szín.

3. Fixáld a sminket!
Tartsd csukva a szemed, amíg a tus teljesen meg nem szárad (vagy fújj a szemhéjadra hideg levegőt a hajszárítóddal). Győződj meg óvatosan, hogy megszáradt a festék, majd egy kis ecsettel vigyél fel rá átlátszó púdert. Végül fesd ki 2-3 rétegben a szempilláidat!

Forrás: Divatláz

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1721 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 04. kedd 14:19

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.