Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Ékszertrend 2012 ősz - Shourouk kollekció

Értékelés:
(0 szavazat)
A közelgő hűvös évszak rendkívül izgalmasnak ígérkezik; legalábbis, ami a kiegészítőket illeti. Bizonyíték erre a Shourouk 2012 őszi kollekciója. Érdekes és csábító darabokban bővelkedik, a fülbevalótól kezdve a gyűrűkön át a gyönyörű nyakláncokig.
A Shourouk legújabb vonala eleganciát és színt visz a borongós őszi napokba, és feldobja „szürke” öltözékünket. Csak rájuk kell pillantani, és bárki ihletet kaphat.

A kollekció mozgatója az volt, hogy kitűnjön a tömegből, egyedi legyen. Ezenkívül számtalan forma, szín és aprólékosság jellemzi, ami a tervezők kifogyhatatlan fantáziájáról árulkodik. Az új évszakban még mindig a virágos kompozíciók sütkéreznek reflektorfényben. Ezek az ékszerek egy kis színt, nőiességet csempésznek őszi öltözékünkbe, mégis annyira egyszerűek és elbűvölők, hogy akár különleges alkalmakkor is viselhetjük őket, anélkül hogy ízléstelenül túldíszítettek lennénk. Csak ötletesen kell kombinálni a kiegészítőket és minden szem a viselőjére fog szegeződni. Persze, te dönthetsz, hogy bevállalsz-e egy-két merészebb darabot vagy a visszafogottabb vonulatot követed.

Ebben a szezonban rengeteg lehetőséget kínál a márka, csak győzzetek választani!

Forrás: Fashionfave

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1800 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. szeptember 04. kedd 12:01

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.