Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

Tiffany gyűrű betonból

Értékelés:
(0 szavazat)
Tiffany & Co. neve ismerősen csenghet az ékszerimádóknak. 1837 óta töretlenül egyre feljebb ível az ékszerház csillaga, celebek és az "esküvő ipar" kedvence lett az elegáns márka. Most egy nem mindennapi gyűrűvel lepték meg a Tiffany rajongókat.
Frank Gehry a híres-neves építész most ékszertervezésre adta a fejét, de nem hazudtolta meg önmagát. Jelmondata így hangzik: "Szépség szabályok nélkül" - és ez a mottó tökéletesen illik a Gehry által tervezett Tiffany gyűrűkre és karperecekre.
Az ékszerek anyaga egészen meglepő, ugyanis az elmaradhatatlan ezüstön kívül a másik komponens a beton! Igen, jól látod, az építkezéseken használatos, s mára egyre trendibb elem immár a divatvilágba is beette magát. Természetesen a tervező saját munkásságából merítette a formai ötleteket, az ívek, törések, síkok és domborulatok egészen művészi jellege a saját építészete világát idézik.

"Háromdimenziós koncepciókat elképzelni, majd papíron skiccelni és megvalósítani óriási érzés. Az alkotás öröme számomra ugyankkora, ha egy épületről, ha egy ékszerről beszélünk. Imádtam ezt a munkát!" - mondta Gehry a betonos ékszerek kapcsán.

Sajnos felpróbálni még nem volt lehetőségünk, de, ha az új beton ékszerek is olyan tökéletesen illeszkednek az ujjakra és csuklókra, mint általában a csodás Tiffany & Co. ékszerek...akkor már így a hőségben is tudjuk mit kérjünk majd a Jézuskától.


Forrás: Stylemagazin

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1418 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 16. csütörtök 13:09

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.