Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 21., szerda van. Boldog névnapot Benedek nevű olvasóinknak! Holnap Beáta, Izolda és Lea napja lesz.

Bikinidivat 2012

Értékelés:
(1 szavazat)
A bikinimustra olykor egy rémálom, mert a hívogató fazonok gyakran csalódást okoznak a próbafülke igazmondó tükre előtt. Most különösen nagy a tévedés lehetősége, hiszen az idei trendek leginkább arra koncentráltak, hogy minél színesebb és tarkább legyen a felhozatal.
Nem fukarkodtak a látványos mintákkal, a harsány díszítőelemekkel, sőt, még a csillogással sem, ám szerencsére akadnak olyan fazonok, melyek kordába szorítják és megszelídítik a romboló optikai hatásukat. Az idei irányzatok stílusjellemzői a kétrészes fürdőruhákon éppúgy megmutatkoznak: valóságos divatcunamiként borítanak be mindent a trópusi, a selyemkendő- és dzsungelminták, a retró vonal pedig pöttyöket, fodrokat, illetve múltidéző fazonokat hozott magával.
A pasztelles és virágos romantika, a kilencvenes évekből átemelt rikító színvilág, valamint a csíkos tengerészmódi a tenyérnyi strandöltözékekre most úgyszintén érvényesek.

Forrás: www.femina.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 6135 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 11. szombat 11:07

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.