Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 22., vasárnap van. Boldog névnapot Csilla és Noémi nevű olvasóinknak! Holnap Béla napja lesz.

Techno-design nem csak "kockáknak"!

Értékelés:
(0 szavazat)

A technológia, az ergonómia és design ma már oly mértékben összefonódó fogalmak, hogy számtalan esetben már nem is választhatók el egymástól. Hol vannak már azok az idők, amikor egy informatikai mega-vállalat még ki merte jelenteni, hogy a háztartásokban soha nem lesz számítógép.
Ma már nem hogy minden háztartásban van átlagosan legalább egy számítógép, de már táblagépekkel rohangálunk, sőt voltaképpen a fülünkön lóg a számítógépünk egy-egy okostelefon formájában. A kütyük életünk részévé váltak. Tagadhatatlan. Ahogy az is, hogy ezzel párhuzamosan alakult ki arra vonatkozó igényünk, hogy a lehető legjobban illeszkedjenek, alkalmazkodjanak életformánkhoz.

Számítástechnikai eszközeinkhez, a fenti szempontoknak megfelelő kiegészítők gyártásában már eddig is élenjárt a Logitech®, ám a napjainkban már oly divatos és praktikus táblagépek piacán is fel kellett venni a kesztyűt. Úgy tűnik, sikerrel! A különböző típusú tabletekhez készülő kényelmi eszközök tárházát folyamatosan bővíti a cég, az egyik, már kapható okosságukat azonban szíves figyelmetekbe ajánljuk.

A Logitech® Keyboard Case használatával megvédheted táblagépedet, pontosabban iPad készülékedet a sérülésektől szállítás közben, ráadásul beépített billentyűzetével gyorsabbá és kényelmesebbé teszi a szövegbevitelt.

A helytakarékos és keskeny kialakítású védőtok divatos alumínium házat kapott, hogy mindig biztonságban tudhassuk táblagépünket, különös tekintettel annak kijelzőjére és éleire. A tokot egy mozdulattal átalakíthatjuk védőtokból kisméretű billentyűzetté, amelyben fekvő és álló helyzetben is kiválóan használható a táblagépünk. A Keyboard Case Bluetooth kapcsolaton keresztül csatlakozik az iPad-ekhez, így valóban csak másodpercek szükségesek ahhoz, hogy élvezhessük a fizikai billentyűzet előnyeit. A Keyboard Case beépített akkumulátora USB kapcsolaton keresztül tölthető fel, így sohasem kell az elemcserével bajlódnunk.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 7276 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 11. szombat 11:08

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.