Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

Divatszínek 2012 őszén

Értékelés:
(0 szavazat)
A gyönyörű és erőteljes árnyalatok egész évben uralják a divatvilágot, így az őszi kollekciókban is erősen jelen vannak. Biztos lehetsz benne, hogy az idei őszre sok mindent lehet majd mondani, de azt, hogy szürke, azt semmi esetre!!!
A Pantone árgus szemekkel őrködik a színek felett, és valamennyire meghatározza a divatot is, hiszen kiadja a jelszót, hogy mi is lesz a legtrendibb árnyalat az adott évben. Ezt persze a cég nem magától találja ki, hanem monitorozza a bemutatókat, divatházakat és talán még az utcákat is. Így lett 2012 színe a mandarin. A színfelelősök követték a divatbemutatókat, és most előálltak a legfontosabb őszi színekkel.Kék és zöld
Egyelőre úgy látszik, maradnak az erőteljes színek, legalábbis, ami a zöldeket és kékeket illeti. Egy lime és egy méregzöld lesz a vezető, illetve továbbra is sláger a kobaltkék.

Meleg színek
Természetesen továbbra is nagy divat a narancssárga, illetve a mandarinszín, melléjük csatlakozik a fukszia és a meleg sárga, hogy feldobják a szürke őszi napokat.

Feltűnésmentesen
A finomabb színek sem hiányozhatnak az őszi kollekciókból, a szürke örök kedvenc, a füstös rózsaszín üde színfolt lehet, a padlizsánszín nem éppen feltűnő, de legalább nem fekete.Forrás: Retikul

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 8379 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 13. hétfő 14:35

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.