Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Augusztus hónap ékköve

Értékelés:
(0 szavazat)
Minden hónapnak meg van a maga ékköve, amelynek közelsége különböző hatással van az emberekre. Többféle rendszer is létezik, amely szerint egy-egy ilyen kő meghatározásra kerül, az alábbiakban az egyik legelterjedtebb módszer alapján olvashatod el, melyik augusztus ékköve.
Kleopátra kedvenc ékköve sikert, szerencsét és békét nyújt viselőjének. A leggyakrabban a frissen nyírt fűre emlékeztető színe enyhülést hoz a hőségben, és tökéletes kiegészítője bármelyik lenge nyári öltözetnek, így nem csoda, hogy az egyik legmelegebb hónap képviselője.

Szeretetet, barátságot és boldogságot ad, miközben csillapítja a zöld színnel gyakran azonosított negatív tulajdonságokat, mint a haragtartást, a féltékenységet, valamint az irigységet.

Az egyiptomiak a „Nap köveként” ismerték. A hawaii mítoszok Pele istennő könnycseppének, míg az ókori rómaiak ragyogó és örök zöld színe miatt az „Éjszaka smaragdjának” tulajdonították. Igen ősi ékkő, mely a közelmúltban kezdte el újabb hódítását. Színe a benne található vastartalomtól függően a világos almazöldtől kezdve egészen az olajzöldig felfedezhető. Nagyon hasonló a smaragdhoz, ezért feltételezések szerint több történelmi hagyatékban tévesen, egyéb ékkővel összekeverve használták fel.

Forrás: Pandora ékszerek

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1298 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 11. szombat 11:07

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.