Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 19., hétfő van. Boldog névnapot József és Bánk nevű olvasóinknak! Holnap Klaudia napja lesz.

Igazi Ízek és valódi élmények Noszvajon

Értékelés:
(0 szavazat)

Noszvajról azt tartják, hogy az egy főre jutó kemencék száma itt a legnagyobb az országban  ,ezért egy igazi  gasztró -kirándulásra szeretnénk  meginvitálni Önöket .  Ez  a nap a  jó borokról, a  jó ételekről,  a hangulatos pincékről  és különleges kemencében készült ételekről fog szólni,ahol lesz ködmönujja, fonott rétes, kemencében sült húsok és túrós lepény.

Utazás időpontja: 2015.szeptember 12.

Helyszín: Noszvaj
Ár: 6900 Ft ( A Női Klub tagjainak 6500 Ft)

A csomagban található programok:

- tájjellegű kemencés sütemények közös elkészítés
- kézműves sajt , élelmiszer és bor bemutató, vásárlási lehetőséggel
- pincetúra
- zenés piknik

noszajnagy

 

Noszvajról azt tartják, hogy az egy főre jutó kemencék száma itt a legnagyobb az országban  ,ezért egy igazi  gasztró -kirándulásra szeretnénk  meginvitálni Önöket .  Ez  a nap a  jó borokról, a  jó ételekről,  a hangulatos pincékről  és különleges kemencében készült ételekről fog szólni,ahol lesz ködmönujja, fonott rétes, kemencében sült húsok és túrós lepény. Megismerkedhetnek az ott élő kedves emberekkel, a környék ízeivel, szokásaival , a kiváló minőségű kistermelői élelmiszerekkel. De a főszerep  a kemencében sült ételeké lesz . A gasztróudvaron a helyi lekvárkészítők friss, hagyományos módon elkészített szilva és egyéb lekvárjait kóstolhatják és vásárolhatják meg, Aki még nem lesz elég fáradt ,az este egy zenés pikniken is részt vehet .

Jelentkezéshez kattintson ide!

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1559 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. szeptember 02. szerda 14:28

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.