Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Lakástakarék – a mai sláger

Értékelés:
(0 szavazat)

Szeretne a közeljövőben lakást vásárolni, felújítani, netalán a lakáshitelét könnyebben visszafizetni? Erre megoldás a lakástakarék. A lakástakarék olyan megtakarítási formát kínál, amellyel lakásával kapcsolatos céljait tudja finanszírozni, úgy, hogy az vállalható, előre kiszámítható legyen és ahhoz az állam is hozzájáruljon!

A lakástakarék szerződési formát azoknak ajánljuk, akik kiemelkedő hozam melletti megtakarítással és alacsony kamatozású lakáskölcsön igénybevételével szeretnének akár nagyobb összeget is lakáscélra felhasználni.
lakastakarek1

Mindezek mellé az állam 30% állami támogatást nyújt a betétek mellé.

 

A lakáskölcsön ( ami választható, de lejáratkor is ráérünk eldönteni, hogy igénybe vesszük-e vagy sem), forint alapú, a szerződéskötéskor előre meghatározott fix kamatozású, kezelési költsége nincs!

Tipp: a lakástakarék felhasználható összege megtöbbszörözhető: egy családban egy célra több családtag szerződése is egyszerre, közösen felhasználható, így egy 4 fős család esetén akár a 30 millió forintot is meghaladó összegekről beszélhetünk, mert lakástakarék szerződést köthet minden adóazonosító számmal rendelkező Magyar állampolgár saját maga, vagy családtagja részére.

Ön igénybe veszi már ezt a támogatást?

Ha nem, kérjen ingyenes, személyes konzultációt!

Budai Ildikó

Mobil: 30/ 773 9199

Email: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 915 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. július 29. szerda 12:19

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.