Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Divatos és trendi napszemüveg 2015

Értékelés:
(0 szavazat)

Az egyik legnagyobb, és leginkább figyelemre méltó szemüvegtrendet a szezonban azok a napszemüvegek, és szemüvegkeretek adják, melyeknek grafikus formája van, beleértve a négyzet, a háromszög, vagy az ovális formájú kereteket.

A csodás árnyékos alternatívák, valamint a különböző hatások különösen feltűnővé és egyedivé teszik az egyes darabokat, figyelembe véve a kreatív formákat melyek fantasztikus eredményeket biztosítanak hosszú távon is.

 

Így tehát, ezek között különösen említést érdemelnek a Valentino nőies és ombre variációi, a Kenzo sportos és klasszikus formái, a Vera Wang hétköznapi, és univerzális keretei, és természetesen nem maradhatnak ki a sorból Roberto Cavalli nagyméretű ovális variációi sem.

szemcsi3

Néha mindenkinek szüksége van arra, hogy elrejtse a szemét mások elől, ebben az esetben pedig mentőövként szolgálhat a nagy, és átláthatatlan napszemüveg. Szerencsére a legújabb szezonális trendek is gondoltak erre a megoldásra, így az alapvető stílusok között találunk nagyméretű, sötét napszemüvegeket, és így lehetőséget adnak arra, hogy elérjük a célunkat anélkül, hogy elvesztenénk a modernitásunkat, és a stílusosságunkat. Karen Walker, és Christian Dior nagyszerű megoldásai tökéletesen megfelelnek majd erre a célra, így nekünk már csak ki kell találni a megfelelő kombinációt, vagy párosítást ahhoz, hogy a lehető legideálisabb, kifogástalan megjelenésünk legyen. A divatbemutatókon ezen divatóriások klasszikus ruhákkal kombinálták ezeket a napszemüvegeket, és kicsit megbolondították neomodern és rendkívül kreatív részletekkel.

Talán elsőre furcsának tűnhet, azonban a macskaszem stílusú napszemüvegek még mindig a legkapósabb és leglenyűgözőbb típusnak minősülnek, és az egyik fő alternatívának számítanak a napszemüvegtrendek között a szezonban, és ez is bizonyítja, hogy ez a viselet az egyik leglégiesebb és legnagyszerűbb alternatíva, mely a szemüvegformáknál lehetőségként adódik. Valójában ez a forma univerzális, hiszen egyszerűen fantasztikus megoldást nyújt a legkülönbözőbb arcformák esetében, és gyönyörű hatást biztosít a viselője számára. A divattervezők sokszínű árnyalattal és különböző tervezési megoldásokkal, valamint díszítésekkel garantálják, hogy az ilyen szemüveg viselőjének mindig csalhatatlanul elegáns, és hűvös kinézete legyen. Inspirációért érdemes szemezgetni a Fendi sikkes, a Versace rejtélyes, vagy a Rochas klasszikus variánsai között.

 

 

 

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 610 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. május 14. csütörtök 15:11

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.