Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 20., kedd van. Boldog névnapot Klaudia nevű olvasóinknak! Holnap Benedek napja lesz.

Trendi a fehér tetoválás

Értékelés:
(0 szavazat)
A tetkóhívők jó része szerint ez nem is igazi tetoválás, mégis egyre többen választják. Korábban, aki nem szerette volna, ha bárki láthatja a tetoválását, értelemszerűen a teste valamely kevésbé feltűnő részére varratott, újabban azonban hasonló okokból egyre divatosabb a fehér tetoválás is.

A fehér színű tetkó finom és csipkeszerű – nem véletlen, hogy ezzel a színnel leggyakrabban csipkemintát tetováltatnak. Mutatós, ugyanakkor mégis diszkrét, így még ha olyan testfelületre kerül, ami gyakran kilátszik ruhából, akkor sem hívja fel magára azonnal figyelmet. Emiatt persze a tetoválás hívei sűrűn kritizálják is, mondván, hogy a tetkónak épp az a lényege, hogy látsszon.

A visszafogott tetoválásnak emellett hátránya, hogy nem biztos, hogy szépen, egységesen gyógyul, besárgulhat, és még ha óvjuk is a naptól a bőrt, akkor is viszonylag hamar kopik.

Forrás: nlcafe

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1705 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 11. szombat 11:07

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Trend - Ajánló

  • tőzegáfonya


Trend - cikkek

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.