Nyomtatás

Sült Grépfrút

Hozzávalók:

2 db grépfrút
1/3 csésze barna cukor
1/2 teáskanál őrölt fahéj
4 Maraschino cseresznye

Elkészítés:
1. A grépfrútokat keresztben kettévágjuk.
2. Megszórjuk mindegyiket 1 teáskanál cukorral, lehetőleg barnát használjunk!
3. Meghintjük a tetejét őrölt fahéjjal.
4.Mikrohullámú sütőbe tesszük 4 percre.
5. Díszítsük mindegyiket egy maraschino cseresznyével!
6. Forrón tálaljuk!



A grépfrútot mindenkinek csak ajánlani tudom, minden formában. Nálunk mindig van itthon grépfrút mag kivonat, mert kiválóan erősíti az immunrendszert, amire főleg ilyen őszi, megfázásos időszakban nagy szükség van.

Beküldő: Horváthné Sipos Ágnes