Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2017. október 23., hétfő van. Boldog névnapot Gyöngyi nevű olvasóinknak! Holnap Salamon napja lesz.
E-mail írása Nyomtatás PDF

Sült Grépfrút

Hozzávalók:

2 db grépfrút
1/3 csésze barna cukor
1/2 teáskanál őrölt fahéj
4 Maraschino cseresznye

Elkészítés:
1. A grépfrútokat keresztben kettévágjuk.
2. Megszórjuk mindegyiket 1 teáskanál cukorral, lehetőleg barnát használjunk!
3. Meghintjük a tetejét őrölt fahéjjal.
4.Mikrohullámú sütőbe tesszük 4 percre.
5. Díszítsük mindegyiket egy maraschino cseresznyével!
6. Forrón tálaljuk!



A grépfrútot mindenkinek csak ajánlani tudom, minden formában. Nálunk mindig van itthon grépfrút mag kivonat, mert kiválóan erősíti az immunrendszert, amire főleg ilyen őszi, megfázásos időszakban nagy szükség van.

Beküldő: Horváthné Sipos Ágnes

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.