Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 19., csütörtök van. Boldog névnapot Emma nevű olvasóinknak! Holnap Tivadar napja lesz.

Tanácsok telefonos szexhez

Értékelés:
(0 szavazat)

A telefonos szex nem több erotikus beszélgetésnél, ami jó esetben közös maszturbálással fejeződik be, akárcsak a Skype-os szex. Bármennyire is egyszerűen hangzik, sok ponton elbukhat a csevely. A Kinkly nyomán összeszedtük, mire érdemes figyelni a fantáziát is megmozgató telefonbeszélgetésnél.

 


1. Felejtse el a röhigcsélést

 

Először is, a félénkséget és a hülyéskedést felejtse el. A legfontosabb tudatosítani, hogy a telefonon keresztül egymást izgatni nem vicces, nem arról szól, hogy gúnyt űzzön magából vagy a vonal végén várakozó partneréből. Természetesen lehet olykor egy-egy tréfa a beszélgetésben, de a célja a vágy fokozása, szóban.


2. Érezze át, amiről beszél

Előfordulhat, hogy a helyzettől ideges lesz, izzadni kezd a tenyere, és zavarba jön attól, hogy arról kell beszélnie, milyen ruhában van épp. Ha nem tud vagy nem akar hazudni, akkor öltözzön be, vagy éppen vetkőzzön teljesen meztelenre, hogy átérezze, amiről beszél. Egyértelmű, hogy a szexi fehérneműtől, selyemköntöstől szexibbnek, érzékibbnek érezheti magát, mint hétköznapi ruhában.

 


3. Zárja magára az ajtót, hogy senki ne zavarja

Fürdőszoba, hálószoba, mosdó is szóba jöhet, ha el akar vonulni a házban lakók elől, ha van kutya vagy macska, zárja ki őket. Az sem szerencsés, hogyha a gyerek nyit be a helyiségbe.


4. Ne használjon olyan szavakat, amiket sosem szokott

Érdemes kerülni az olyan szavakat, amiket sosem használna, például erekció, vagy akár a vagina, esetleg punci. Ezek idegennek fognak hatni nemcsak annak aki kimondja, hanem annak is, aki fogadja a szavakat, és követné a telefonon kapott utasításokat.


5. Iktasson ki minden technikai malőrt

Kerülje el, hogy a legrosszabb pillanatban lemerüljön a telefonja, és töltse fel. Ellenőrizze a wifi routert, ha a telefonkapcsolat azon keresztül zajlik, csekkolja az internetet is, nehogy a legizgalmasabb pontnál kapcsoljon szét a vonal.


6. Ez a fantázia játéka

A szavak a képzelőerőre hatnak, a közös szex csak a fantázia játéka. Azonban a fantáziálgatásból könnyen lehet közös maszturbálás.  A kielégülés után levezetésképp fontos pár szót ejteni, lehetőleg ne térjen rá a hétköznapi problémákra, a csekkekre vagy a bevásárlólistára – az legyen egy másik beszélgetés.


Forrás: www.velvet.hu

 

Vásárold meg akciósan a naturshop.hu oldalán!

strongman

StrongMan kapszula csak férfiaknak!


Strong Man férfiaknak ajánlott termék!

Gyógynövény-kivonatokat tartalmazó étrend-kiegészítő kapszula

Vásárold meg most a naturshopon!

Infó: Erdei Anita, tel.: 1/225-2753, e-mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezd a Javascript használatát, hogy megtekinthesd.

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 2005 alkalommal Utoljára frissítve: 2015. november 09. hétfő 14:48

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.