Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

Mit kell tenned az első randi végén?

Értékelés:
(2 szavazat)
Sikerült összehozni az első randit. Helyszínt is sikerült találni és úgy tűnik jól is éreztétek magatokat. De valami még hiányzik. Jó volna tudni, hogy mind a ketten ugyanazt akarjátok-e? Cikkünkben megtaláljátok ehhez a receptet.


Épp az első randitok végén jártok. Kellemesen telt az együtt töltött idő. Jó volt a hangulat, sokat nevettetek és jól éreztétek magatokat együtt. Minden bizonnyal kedveled a lányt, de honnan tudhatod meg, hogy ő is ugyanígy érez irántad? A lány ugyancsak élvezte a társaságodat, de vajon vonzódik hozzád? Hogy lehetne ezt kideríteni?
Van néhány dolog, amit a fiúk legtöbbször elrontanak. A randi nagyjából jól ment, de a végén ott állnak a lánnyal ötlet nélkül. Végül javasolnak egy második randit, amit elszúrnak vagy még ezt sem, attól tartva, hogy a lánynak nem voltak szimpatikusak.
Az összes ilyen kétségre és bizonytalanságra van egy egyszerű megoldás.

Csókold meg a lányt!
A randi végén, feltételezve, hogy még nem volt fizikai kapcsolat, meg kell csókolnod őt.
Hogy miért?
Ott állsz a lánnyal szemtől szemben. Ha közeledsz hozzá, hogy megcsókold és ő elhúzódik, minden bizonnyal tudhatod, hogy kiestél a játékból. Persze van néhány nő, akik vonzónak találnak, de nagyon konzervatívak ahhoz, hogy már az első randin csókolózzanak. Hacsak nem túlságosan vallásos valaki, ma már egyáltalán nem korai ilyenkor a csókolózás. Ha a lány kedvel téged, akkor nem fog elhúzódni. És ha ő kedvel téged és mégsem akar csókolózni, érezni fogod, hogy csak az időt húzza. Ilyenkor újra meséld el neki, hogy mennyire érdekel és utána finoman térj vissza a csókhoz. Vagy szenvedélyesebb lesz vagy csak ad egy puszit. Bármi is történjen, te kapsz egy visszajelzést arról, hogy a lány mennyire érdeklődik irántad.

A lány azt várja, hogy megcsókold őt. Minden épeszű lány, aki szeretne egy fiút magának, szeretné, ha az férfias lenne, határozott és kezdeményező. És ha kezdeményezel, bele fog menni a csókba. Ne próbálkozz a csókkal, ha eddig úgy tettél, mintha nem is igazán érdekelne téged a másik. Egy nő elvárja, hogy a férfi kimutassa érdeklődését. Vagyis, hogy megcsókolja őt. Láttam már olyan lehetséges kapcsolatot, amiből azért nem lett semmi, mert a lány azt gondolta, hogy nem igazán érdekli a fiút, mivel az nem próbálta megcsókolni.
A lényeg tehát, hogy ne maradjon kétség benned a randi végén. Menj és csókold meg a lányt, így megtudod, hogy mit érez, és ő is megtudja, hogy te hogyan érzel.

Forrás: www.szexualitas.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3912 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 06. hétfő 08:26

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.