Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. március 17., szombat van. Boldog névnapot Gertrúd és Patrik nevű olvasóinknak! Holnap Sándor és Ede napja lesz.

A reggeli szex előnyei

Értékelés:
(1 szavazat)

Rengeteget hallhattunk arról, hogy a szexnek mennyi jótékony hatása van a hangulatunkra, egészségünkre és párkapcsolatunkra. Nézzünk néhány példát arra, hogy a reggeli szex milyen jótékony hatással van a szervezetünkre. Megéri összekötni a kellemest a hasznossal!

 

Immunrendszer erősödése

A szeretkezés az immunrendszerre is jó hatással van, hiszen erősíti azt. Ha a szervezetünk erősödik, sokkal ellenállóbb lesz a különböző fertőzések és vírusok ellen. Mondhatjuk, hogy a reggeli szex olyan, mintha egy hatalmas vitaminadagot vettünk volna be.

 

Keringés normalizálódása

A rendszeres szex köztudottan jó a szív erősítésének és a keringés normalizálásához is hozzásegít. Egy kutatás kimutatta, hogy a rendszeres nemi életet élők között kevesebb a szívroham vagy az agyvérzés kockázatának esélye.

 

Arcbőr

A stresszes élet hatásai nagyon meglátszódnak arcbőrünkön, de a jó hír, hogy ugyan így van fordítva is: a kiegyensúlyozottságtól egyszerűen kivirul a bőr. A reggeli szex felér egy arcpakolással, hiszen a ráncok kisimulnak, az arc fiatalabbá, frissebbé válik.

 

Forrás: www.siccpasik.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3003 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 16. kedd 07:41

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.