Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 20., péntek van. Boldog névnapot Tivadar nevű olvasóinknak! Holnap Konrád és Zelmira napja lesz.

Ex-akták - Ezt árulják el a férfiról korábbi kapcsolatai

Értékelés:
(0 szavazat)

Megcsalták, összetört a szíve, vagy éppen ő lépett félre? A volt szerelmek szellemei nagyobb jelentőséggel bírnak, mint azt gondolnád. Tudtad, hogy a férfiak több mint fele még mindig tartogat a fiók mélyén egy képet a volt barátnőjéről? Azok a bizonyos rémisztő ex-akták sok filmben főszerepet kaptak már. Nézd meg, mi mindenről árulkodnak a férfi korábbi kapcsolatai!

 

Az elvált

Miközben az elvált jelző ma már egyáltalán nem számít stigmának, az hogy mi okozta a házasság végét, annál inkább fényt deríthet párunk jó vagy éppen sötét oldalára. Házasság után bizonyos dolgok nehezebben mennek, egy új kapcsolat egyben nagy újrakezdést is jelent. Fontos, hogy feltérképezd, hogy mit vár a jövőtől, ha egyáltalán tudja, mit akar. Könnyedén levonhatsz következtetéseket arról is, ahogyan beszél a házasságáról. Folyamatosan a volt feleségéhez hasonlítgat, vagy pont, hogy egyáltalán nem akar róla beszélni? Mindkét eset azt jelezheti, hogy még nincs kész egy új kapcsolatra.

 

Akit megcsaltak

Egy férfi, akit elárultak a múltban, valószínűleg bizalmi kérdéseket vet fel. Elképzelhető, hogy nehezen nyílik meg újra, mert fél attól, hogy ismét megszakad a szíve. Azon se lepődj meg, ha többet féltékenykedik, mint az átlag, egy ilyen csalódást nehéz feldolgozni, és újra bízni. A jelszó: türelem.

 

A megrögzött monogámista

Ezek a férfiak kóros szeretetéhségben szenvednek, ismérvük, hogy egyik komoly kapcsolatból ugrálnak a másikba. És bár szép dolog, ha valaki komolyan veszi a nőket, ez a fajta ugrálás inkább bizonytalanságot jelez, és megrögzött félelmet az egyedülléttől. A társfüggőségnek sokszor semmi köze a szerelemhez, ilyenkor szinte az első szembejövőt elfogadjuk, és azonnal élénk tervezgetésbe kezdünk a közös jövőt illetően. Mindez csupán megtévesztő ragaszkodást szül, ezért fontos, hogy tisztázd mit is jelent számára igazából a kapcsolatotok.

 

Se veled, se nélküled

Egy olyan pasi, akinek a kapcsolataiban inkább dominált a huza-vona, mintsem a stabilitás, valószínűleg nem tudja, mit akar. Képtelen döntéseket hozni, és betartani azokat. Ha egyszer mégis elkötelezi magát melletted, biztosan számíthatsz a gyomorforgató, és végtelen érzelmi hullámvasútra.

Forrás: www.lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1051 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. április 05. péntek 13:01

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.