Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 21., szombat van. Boldog névnapot Konrád és Zelmira nevű olvasóinknak! Holnap Csilla és Noémi napja lesz.

A 7 legbizarabb társkeresőoldal a világhálón

Értékelés:
(0 szavazat)

Manapság rengeteg ember él a Földön, aki keresi párját, és mindannyian tudjuk, milyen nehéz megtalálni az igazit. Néhány lelkes vállalkozó éppen ezért fogta magát, és igényspecifikus randi oldalakat hozott létre a társkereső nagyközönség számára. Íme a legbizarrabb oldalak, ahol mindenki megtalálhatja a párját, legyen akár Star Trek rajongó, akár kisállat fanatikus.

 

Egy oldal a sci-fi szerelmeseinek

A Trek Passion oldalt a szingli Star Trek és Star Wars rajongók számára hozták létre, de más sci-fi őrültek is párra lelhetnek itt. A 25:1 arányban fellelhető férfiak és nők bármikor belefuthatnak a galaktikus utazás szerelmeseibe. És hát kinek kell egy rossz fiú, ha az övé lehet a fiatal Obi-Wan Kenobi?

 

Politikai preferenciák

Míg a legtöbb első randi alkalmával kifejezetten tabunak számít a politika, addig a demokratikus Blue State, és republikánus Red State oldalakon politikai beállítottságunknak megfelelően keresgélhetünk, legyen szó akár gazdasági ügyekről, külpolitikáról, vagy éppen társadalmi kérdésekről. Így bár nem lesz áthidalva a kétpárti szakadék, de életre szóló társra találhatunk.

 

Állatrajongók klubja

Ha a hosszú séták a Jack Russel terriereddel a napod fontos aspektusát képezik, akkor szükséged lesz egy párra, aki megérti, hogy a kisállat a családhoz tartozik. A Must Love társkereső oldalon talán nem csak magadnak, de kisállatodnak is szerető barátra bukkanhatsz.

 

Még a rácsok sem állhatnak a szerelem útjába

Azok a nők, akik az igazi rossz fiúkért vannak oda, most levelező kapcsolatba léphetnek a börtönlakó férfitársadalommal. Bár sokan nem támogatják a randit az elítéltekkel, a Meet an Immeta oldalon kifejezetten népszerűek a bűnözők.

 

Anyósok kerítő szerepben

Ha te is azt az elvet vallod, hogy egy édesanya tudja mi a legjobb a gyerekének, akkor miért ne bíznád rá a párválasztást is? A Date my Single Kid oldalon az anyukák hozzák létre profiljukat, és képeket töltenek fel szeretett lányaikról, és fiaikról. Bár furcsán hangzik, ha belegondolunk az anyukák azok, akik tényleg a boldogságunkat szeretnék, és persze ők ami legnagyobb szószólóink.

 

Szeretővel teljes az élet?

Létezik egy oldal, ami elsősorban párkapcsolatban élőknek szól, a jelszava pedig: „Az élet rövid, legyen viszonyod.” Persze nem nehéz ezek után kitalálni, fő profilja a félrelépés.

Forrás: www.lifemagazin.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 1216 alkalommal Utoljára frissítve: 2013. március 28. csütörtök 15:30

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.