Ideál Online Életmódmagazin

Ma 2018. április 24., kedd van. Boldog névnapot György nevű olvasóinknak! Holnap Márk napja lesz.

Szexbomba képző kezdőknek

Értékelés:
(0 szavazat)
Feledhetetlen, mennyekbe röpítő szeretkezések alapkelléke a kreativitás - szerény véleményem szerint. Merthogy az élet a paplan alatt is lehet egyhangú és rutinszerű. Csak egy megoldás van: fel kell dobni. Ugyanis nem a jó alak vagy a tökéletes méretek, idomok a legfontosabbak. Annak kell látszania, hogy elégedett vagy a külsőddel, jól érzed magad a bőrödben. Ha felszabadult vagy, játékos, és még az ágyban sincsenek gátlásaid, akkor leszel igazi szexbomba.

Mosogatás - meztelenül
Kiszámíthatatlansággal fokozhatod az izgalmakat. Hagyományosan a férfiak az aktívabb felek a szeretkezésben, éppen ezért üdítően hat, ha a nő magához ragadja a kezdeményezést, sőt, akár az egész aktus irányítását. Lényeg, hogy kiszámíthatatlan legyen az együttlét menete, például a fent említett mosogatás.
A felajzott férfi elbűvölten nézi a csupasz és kívánatos női testet, mely elérhetetlennek tűnik számára - hiszen fontosabb a mosogatás, mint a pajzánkodás. A férfiak ilyenkor két dolgot tehetnek: vagy kivárják, amíg a nő visszatér hozzájuk, vagy csábítási trükköket dobnak be, magukra vonva ezzel kedvesük figyelmét. A játékkal a végsőkig fokozhatod párod vágyát, egészen addig, míg már legszívesebben könyörögne.

Kóstolgatás - távolról
A vágy az agyból indul. Ezért nem feltétlenül kell a hálószobában lenni ahhoz, hogy megszülessen. Sőt: annál forróbb az együttlét, minél korábban jelenik meg a testi érintés nélküli vágy. Olyasmihez hasonlítható érzés ez, mint amikor egy étel illatát beszippantjuk, ám még várnunk kell, hogy megkóstoljuk. A csábos tekintet, a flört, a hívogató mosoly, a kacsintás, a kezek és a lábak játéka mind-mind előkészítik az aktust; nélkülük nincs igazi csúcspont az ágyban.

Étvágytalanság - sötétben
A férfiak szeretnek látni mindent. Ilyenkor nem is törődnek a női test azon tökéletlenségeivel, amelyek egyébként is csak a partnernőknek tűnnek fel. Szerintük a szex sötétben unalmas, nincs is hozzá mindig étvágyuk. Ha a nő ragaszkodik a sötéthez, akkor gátlásos vagy feszélyezett, esetleg van valami takargatnivalója. Ellenben az a hölgy, aki szeret világosban szeretkezni, azt akarja, hogy partnere lássa a testét, amelyre büszke, és érzelmeit az arcán, amelyeket nem szégyell.

Körítés - malackodva

A hajlékonyság előny. Hiszen a szex mozgás, ezért minél többet mozognak és minél hajlékonyabbak a felek, annál jobb. Szeretkezés közben a szégyellőség furcsán hat. A férfiak szeretik, ha visszaigazolást kapnak, ha biztatják őket, ha elismerik teljesítményüket. Ilyen helyzetben még a nem igazán irodalmi beszédnek is helye van. Sokszor nem is az a fontos, hogy mit mondasz, sokkal inkább az, hogyan . A gyertyafény és a zene megteremthetik a megfelelő hangulatot, a füstölők a felajzó illatot.

Hidd el, jó lesz
A Nő ismerőseim között végeztem egy kisebb körkérdést, miszerint sok-sok jel "szólhat" előre: ez a pasi nem lesz az igazi az ágyban. Ha az alábbiak közül bármelyiket is észleled, gyorsan lépj le!
- Folyton a szexről beszél, vagy arra céloz. Igaz a régi mondás: az beszél róla a legtöbbet, aki nem csinálja.
- Mindenért elnézést kér, akár előre is.
- Pár perc séta után panaszkodik, hogy milyen fáradt, mennyire fáj a háta.
- Az első együttlét előtt zuhanyozni küld, azt feltételezve, mosdatlanul mentél a randira.
- Bevallja, hogy még mindig az édesanyja vásárolja a ruháit.
- Lakása rendmániáról árulkodik
- Az első szeretkezés alkalmával nem várja meg, amíg végzel a fürdőszobában. Inkább mezítelenül ágyba bújik, ott vár.

Forrás: www.szexiskola.hu

További információk

  • Oszd meg másokkal:
Megjelent: 3921 alkalommal Utoljára frissítve: 2012. augusztus 02. csütörtök 12:20

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szex - Ajánló

  • tőzegáfonya


 

Szex - cikkek

Legolvasottabb - Trend

Legolvasottabb - Pletyka

Legolvasottabb - Szex

Ideál Életmódmagazin

Az Ideál Életmódmagazin nyomtatott verziójának megjelenése 2012-től, bizonytalan ideig szünetel. Amennyiben élő előfizetéssel rendelkezik, kérjük, forduljon a Kiadóhoz.